Stålkonstruktion værktøjer

October 21

Stålkonstruktion værktøjer

Kolde-dannet stålkonstruktion modstår ild, skadedyr og rådne og dens primære ingrediens, stål, består delvist af genanvendte materialer. Indramning med stål kræver ikke en investering i et helt nyt sæt af værktøjer; mange af de værktøjer, der anvendes til traditionelle træ indramning anvendes til stålkonstruktion. Uanset om du er remodeling eller bygning fra jorden op, lære om stål konstruktion værktøjer, samle et sæt og drage fordel af steel's styrke og holdbarhed.

Boremaskine

Boremaskine fæstner stål studs, opretstående indramning-medlem at basere og top plader, kaldet "spor." Ligner i udseende til en omfangsrig pistol, boremaskine beskæftiger en elektromotor til at rotere en skærpet eller skruetrækker-lignende bit. Skærpet borehoveder udføre kedeligt eller forboring gennem stål indramning medlemmer. Skruetrækker borehoveder er støbt til at passe netop inden for depression af skruer, som hex-head skruer, phillips og kærv-head skruer. En boremaskine motor modtager strøm af enten elektrisk ledning eller batteri.

Skrue pistol

Hovedsageligt en automatiseret version af boremaskine, skrue pistol drev skruer gennem stål indramning medlemmer. Ligesom en sømpistol holder skrue pistol automatisk skruer i sted og genindlæser efter fastgørelse. Automatisering af placering og genpålæsning lindrer en builder af den tidskrævende opgave at placere og holde hver skrue i den bore spidsen. Lange strimler af plastic-bundet skruer indlæses i værktøjet, for at tillade en bygherre at drive skruer i hurtig rækkefølge, normalt med en enkelt hånd.

Klip

Denne manuelt betjente hånd værktøj sakse gennem tynd metal, især flade stykker. Samme koncept og udseende til saks, komprimere de hængslede håndtag af dette værktøj forårsager skærpet skære knive til at skære gennem metal materialer. Serrations linje skærpet kanten af klip skære knive, giver ekstra rivende strøm og greb.

Elektriske sakse

Elektriske sakse ikke blot automatisere handlingen opskæring af klip, men giver ekstra magt til at slice gennem tykkere metal. Ligesom klip ansætte elektriske sakse en saks-lignende handling at skære gennem C-formet stål studs, stål spor, strøer og metalplader materialer.

Chop Saw

Chop så hurtigt spins en cirkulær klinge til at oprette længde-reducerende skærer igennem stål indramning medlemmer. Chop savklinge hænger fra en arm suspenderet over en stationær base. En bygherre steder stål indramning medlemmer på den stationære base og sænker værktøjets arm og spinning blade gennem materialet. En chop så kniv velegnet til stålkonstruktion består af slibende mineral grus bundet af harpiks og fiber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com