Standard badeværelse design

November 27

Standard badeværelse design

Vellavet inventar vil bidrage til at skabe en imponerende badeværelse. Mens flise og kabinetter kan hjælpe med at forbedre udseendet af rummet, vil kvaliteten af materialerne stadig bestemme en masse om badeværelset. Bruge millimeterpapir oprette forskellige layouts, så du kan skabe de bedste trafik-flow. Se på mange muligheder i hjem design bøger, og gå online for at få masser af ideer.

Oprette en Nice forfængelighed

Udvikle håndvask forfængelighed først. Når du åbner badeværelsesdøren, bør forfængelighed plads tegne øjeblikkelig opmærksomhed. Selv hvis du har en smuk badekar eller bruser, bør forfængelighed væg være det vigtigste omdrejningspunkt i rummet. Installere to piedestal dræn, en lang forfængelighed kabinet med dobbelt dræn eller oprette en forfængelighed ved at dække en grundlæggende kabinet struktur med granit fliser.

Planlægge brusebadet og badekar plads

Du bør omfatte en bruser og badekar, hvis der er plads. Selv om de fleste individer tager et brusebad, vil du medtage et badekar samt. Køb premade enheder, der passer godt sammen, som en akryl badekar og akryl brusebad, eller leje en flise installeret hen til oprette en flisebelagt bad, der harmonerer med en jacuzzi badekar. Hvis badeværelset er gennemsnitlige størrelse eller på den lille side, købe en almindelig størrelse jetted badekar.

Installere et Toilet passende

Prøv at skjule toilettet. Du kan, for eksempel, installere et toilet bag en halv væg. Undgå at bygge det til ansigt badeværelsesdøren direkte. Drej på toilettet side til døren, eller konstruere sit eget private rum, hvis du har tilstrækkelig gulvareal til at arbejde med. Installere et skab område for bare toiletstol hjælper med at gøre resten af badeværelset synes mere opskalere.

Planlægge tiltalende Tilework

Vælg en væg flise design til store områder eller accent kun. Du kan, for eksempel, installere et par rækker af 12-tommer fliser omkring en jacuzzi badekar, mens resten af væggen i gips. Fliser i antik hvid ser godt ud med sorte fliser afbrudt i blandingen, men vælge et design, der passer til formalitet af badeværelset. I en sø hus, kan du alle hvide fliser med en række blå fliser lige i øjenhøjde. Stark hvide fliser kan fungere bedre end antik hvid for en strandhus så godt.

Holde den pæn leder

Skabe en følelse af sammenhold i en standard badeværelse. For eksempel, placere alle kabinet og inventar til lyst velplaceret møbler. Sørg for at alle farver føle sig harmonisk, giver rummet en pæn og ren atmosfære. Hvis du blander for mange farver eller teksturer, vil badeværelset virke rodet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com