Standard bordplade højde & dybde

October 22

Standard bordplade højde & dybde

Bordplader kommer i en række figurer, størrelser, farver og materialer til at tilpasse dit køkken, badeværelse, vaskerum og ud over at træffe valg valg lidt forvirrende. Heldigvis der findes nogle standard kombinationer, du kan vælge imellem, selv om den gennemsnitlige dybde og højde er intet mere end en reference, ikke en faktiske industri standard. Som sådan, kan du tilpasse ud over gennemsnittet, baseret på personlige præferencer og dit design behov.

Gennemsnitlige højde

Gennemsnittet er færdig højde for bordplader er 36 inches fra finish gulvet, men denne måling kan variere fra et par inches afhængigt af huset, hvorvidt bordplader var installeret oven på slut gulvet eller ru gulvet, og hvilken type af køkkenbordet materiale blev brugt, samt alle underlag, såsom keramiske fliser eller Natursten fliser installationer.

Gennemsnitlig dybde

Standarddybde for finish bordplader er 24 inches, selvom en ekstra tomme er undertiden tilføjet for at gøre kanten af køkkenbordet flugter med dørene på underskabe, efterlader dig med en færdig dybde af 25 inches, medmindre du skylle ud med kanten af rammen kabinet, selv. Dette giver mulighed for hurtig, ren og nem installation af 12-tommer kvadrat fliser, eller 2-fods dyb granit plader, og giver tilstrækkelig plads til dit køkken behov.

Bordplade tykkelse

Tykkelsen af din køkkenbordet materiale kan påvirke den samlede højde, som kan enhver forudsætning underlag. For eksempel, en standard granit slab er 2 inches tyk, og kan eller kan ikke installeres med en plade af 3/4-tommer krydsfiner nedenunder. Keramisk flise anlæg, på den anden side kræver den samme ark af krydsfiner og en yderligere 1/2-tommer tykt lag af beton eller Fiberplade. Dette skaber variation i standardhøjde på 36 inches.

Tilpasning

Hvis du planlægger at bo i dit hjem for en længere periode og et køkken, der passer til din personlige højde og rækkevidde, kan du justere dybden og højden af din bordplader i overensstemmelse hermed, med brugerdefinerede kabinetter. For eksempel kan du foretrækker din finish bordplade højde tættere til 40 inches, med en dybde af 30 inches til at give dig ekstra arbejdsplads. Når du planlægger dit køkken, huske på, at mens der er standard målinger, du kan justere dem som du ønsker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com