Standard dækketøj størrelser

September 16

Standard dækketøj størrelser

Uanset om du planlægger en formel begivenhed eller blot ønsker at skjule en ridset bordplade, er dækketøj en alsidig udsmykning værktøj. Dækketøj er fremstillet i en bred vifte af farver, former og designs. Duge, servietter, dækkeservietter og tabel løbere er tilgængelige i standard størrelser designet til at passe de fleste borde.

Duge

De fleste tabeller er indbygget i standard størrelser og figurer. Det samme gælder for duge. Der er fire grundlæggende former. Firkantet duge fås i en traditionel 52 af 52 tommer størrelse. Dette rummer et standard firkantet bord, med plads til fire diners. Mens der er andre standard størrelser til rådighed, er de to mest almindelige rektangulære størrelser 52 af 70 inches og 60 af 84 inches. Duge til ovale borde, også kendt som racetrack tabeller, fås i størrelser af 60 af 102 inches, 60 af 120 inches og 60 af 144 inches. Runde duge fås i en række størrelser, 70-tommer og 90-tommer diametre er den mest almindelige. Når du måler en tabel til en dug, er det vigtigt at overveje længden af henlægge. "drop" er mængden af stof, der hænger over kanten af bordet. En 8-tommer drop betragtes som minimum for en ordentlig pasform. Et fald på 10 til 12 inches betragtes som normalt. En gulv-længde slip er almindeligt anvendt til formelle anliggender. Dette er 29-30 inches, den standard højde af tabeller.

Servietter

En linned serviet kan synes ekstravagant, men klud snarere end papir servietter tilføje et strejf af elegance til ethvert affære. Servietter kommer i mange forskellige størrelser afhængig af lejligheden. Cocktail servietter er den mindste og er almindeligvis 6 inches firkantet. Frokost servietter bruges til formelle frokoster eller brunch og typisk foranstaltning 18 inches firkantet. En middag serviet standard størrelse er 22 inches square. Buffet servietter er den største måling 27 inches firkantet.

Dækkeservietter

Linned dækkeservietter er et sjovt alternativ til duge til en afslappet komsammen. Dækkeservietter er let tilgængelige i forskellige former og størrelser. Selv om der er ingen hårde og hurtige regler, hvis du er usikker på den bedste form at bruge på din tabel, er der en generel vejledning. Runde dækkeservietter er mest velegnet til runde borde. Runde dækkeservietter er tilgængelige i standard 14 tommers diameter. Firkantede dækkeservietter fungerer bedst på kvadratiske borde og findes i en standard måling af 13 inches firkantet. Rektangulære dækkeservietter er det perfekte valg for et rektangulært bord og fås i dimensioner af 12 af 16 inches og 13 af 19 inches. Ovale dækkeservietter er mest egnet til ovale borde og er tilgængelige i en standard størrelse 12 af 18 inches.

Bordløbere

Også kendt som tørklæder, har Bordløbere været brugt i århundreder som et middel til at dekorere en tabel. En bordløber kan bruges alene eller med koordinerende sted måtter. De er ofte brugt med en dug til at tilføje et strejf af farve på formelle begivenheder. Bordløbere placeres traditionelt på langs på en tabel, men kan anvendes spændbåndene at skjule et blad. Standard bredder er 10 inches, 12 tommer og 15 tommer. Standard tabellen runner længder måler 54 tommer, 72 inches, 90 inches, 108 inches og 120 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com