Standard højder for en hylde over et skrivebord

January 2

Standard højder for en hylde over et skrivebord

Skriveborde give arbejdsplads og opbevaringsplads i en stue, arbejdsværelse eller barns værelse. Mens der er mange forskellige typer af skriveborde, tjener de alle nogle af de samme formål. Tilføjelse hylder til pladsen over et skrivebord, er enten ved at montere dem på væggen eller vedhæfte dem til skrivebordet, selv, en måde at tilføje mere lagerplads. Det kan imidlertid forstyrre ved hjælp af skrivebordet, medmindre hylderne er i den rigtige højde.

Fælles højder

Der er ingen universel standardhøjde for en hylde over et skrivebord. I stedet placere individuelle skrivebord fabrikanter og værelse designere hylder i forskellige højder. Den typiske højde er mellem 12 og 30 inches. Nogle clamp-on hylder er lidt over en fod høj, mens væg hylderne og kabinetter over et skrivebord kan være 2 fod eller mere over niveauet af skrivebordet. Præfabrikerede skriveborde med indbygget hylder har normalt clearance højder i midten af dette interval.

Skrivebordsbrug

Den måde, du planlægger at bruge dit skrivebord overflade spiller en stor rolle i fastsættelsen af passende højde for hylder ovenover. Et skrivebord til læsning og brevskrivning muligvis kun et par inches af clearance. Computer skriveborde, som kan holde skærme, der er mere end en fod høje, har brug for ekstra frihøjde. Under hylden belysning eller en stående bordlampe skubber endnu større behov for pladsen under en hylde.

Hylde adgang

En anden faktor for hylde højde over et skrivebord er, hvor ofte du skal have adgang til varer på hylderne. Hvis hylderne tjene til at vise prydgenstande eller gemme forsyninger du ikke bruger ofte, kan de være højere end hylder, ønskede at nå fra siddende arbejdsstilling ved skrivebordet. Hvis der er tilstrækkelig plads mellem dit skrivebord og væg, kan du montere hylder på en lavere placering. Dog skal store emner på skrivebordet flyttes til væg hylder bag dem.

Justerbare reoler

En løsning til forskellige anvendelser af et skrivebord og manglen på standard hylde højder er justerbare hylder. Hylder, tillægger metal beslag er let at hæve og sænke baseret på elementer på dit skrivebord. Selv en hylde at tillægger pult, selv kan hæves og sænkes ved hjælp af justerbar beslag der tillægger bagsiden af skrivebordet. Altid hæve og sænke hylder, når skrivebordet er klar til at beskytte din computerskærm og andre elementer i tilfælde hylden falder under justeringen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com