Standard køkken komfur dimensioner

November 21

Standard køkken komfur dimensioner

Når du vælger en brændeovn til et køkken, skal størrelsen af ovnen svare med de overordnede dimensioner af køkkenet. Den traditionelle udvalg eller komfur er en enkelt enhed med en ovenfor kogeplade og ovn nedenfor. Fås i forskellige bredder, ovne har en højde på 36 inches og dybde på 28 1/2 inches, som forbliver konsistente arbejde inden for køkken standarder.

Kompakt komfur dimensioner

Kompakt størrelse ovne er ideelle til mindre køkkener i en lejlighed eller ejerlejlighed. Disse modeller fås i bredderne 20 til 24 inches og stadig har fire brændere, men har tendens til at have færre funktioner eller opgradere muligheder.

Standard-størrelse brændeovne

Standard og mest populære køkken brændeovne er 30 eller 32 inches lang og arbejde godt inden for fleste køkken størrelser og layout. Lidt dyrere end kompakte modeller, de kan bestilles med opgraderinger som en selvrensende funktion og en timer.

Overdimensionerede brændeovne

Større, overdimensionerede ovne sælges op til 40 inches lang og anvendte i rummelige køkkener. Ekstra funktioner såsom ekstra brændere, gourmetmadlavning indstillinger, varmere skuffer og down-udkast stovetop Grill er perfekt til den mest kræsne kok.

Yderligere Tips

Det anbefales, at hvert komfur har et minimum af 12 inches af klare bordplads til den ene side af komfuret og 15 inches på den modsatte side at sikre en sikker og effektiv arbejdsområde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com