Standard måleværktøjer

July 12

Et gammelt ordsprog, der understreger betydningen af måleværktøjer, og bruger dem korrekt, er dette: "Foranstaltning to gange, klip en gang." Dette opsummerer ræsonnementet, at selv med basic, standard måleværktøjer, en bruger bør sætte sig med Hvornår og hvordan de bruges. Du vil typisk finde disse værktøjer i en professionel værktøjskasse.

Målebånd

Et målebånd er et standard værktøj til generel måling af små afstande. Brug et målebånd til foranstaltning højde, bredde, længde samt indvendig, uden for og omkring afstande. Når at få en ny målebånd, kigge efter en med en længde på mindst 25 fod og en bredde på én tommer og derover. Dette beløb af bredde beskytter mod generende bøjning af tyndere Maalebaand mens du udvide dem. Du kan også finde længere ones. Et målebånd er praktisk, fordi du kan gemme det i et lille rum, eller det som regel har en bekvem bælteclips.

Carpenter's Square

En tømrer square er en stiv, L-formet værktøj. Ud over markeringer langs hver af værktøjets knive bruges til at måle, tilbyder det fordel for medvirken i tegning linjer og etablere eller at identificere 90 graders vinkler. Bruges sammen med en blyant eller hjælpeprogram kniv, giver en tømrer square lange kanter en lige kant for mærkning eller opskæring linjer.

Lineal

En lineal er en standard måling værktøj lavet af enten træ, plast eller metal. Brug det til at måle afstande. Det typisk leveres i længder fra 12 til 48 inches, men kan også være i forskellige længder. Herskere er også kaldet regler eller linje målere. Værktøjet er dybest set bruges som en lige kant til styrelinjer for skæring eller tegning. En lineal har enten dansk gradueringer i inches, eller metriske gradueringer i millimeter.

Folde regel

En folde regel beskæftiger tilsluttede segmenter af træ, som foldes ud for at gøre værktøjet længere. Det kaldes også en tømrer regel. Det er nyttigt for indersiden og dybde målinger. Et eksempel på, hvornår dette værktøj er uvurderligt er når måling inde i døren eller vinduet rammer. Denne regel åbner almindeligt længder over 6 fod og 8 fod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com