Standard montering højde for et badeværelse væv indehaveren

January 11

Da du bruger på toilettet er en daglig realitet, er det nemt at tage for givet, at dit badeværelse væv vil være lige ved hånden når du når til det--medmindre selvfølgelig du har familiemedlemmer, der nægter at erstatte den tomme roll. Når du udformer en ny badeværelse, men er det afgørende, at du finder den rette placering for din papirholder. Ved følgende grundlæggende bygning retningslinjer når du installerer indehaveren, kan du sikre, at det er i en praktisk position, når du har brug for det.

Sund fornuft

Den bedste retningslinje for hvor du skal placere dit badeværelse væv indehaveren er dikteret af sund fornuft. For at hjælpe med at bestemme den optimale højde og afstand til din papir dispenser, kan du placere dig selv på den lukkede toilet og teste din rækkevidde. Før installationen skal dog tage hensyn til andre medlemmer af husstanden, der bruger at toilettet. Kvinder og børn, for eksempel, har typisk en kortere rækkevidde end en fuldvoksen mand. Om nødvendigt, omfatte hele familien til at bestemme hvor højt og hvor tæt på toilettet for at placere papirholder.

Anbefalede højde

Den nationale køkken & Bad Association og andre bygning grupper anbefale 26 inches fra gulvet som den optimale højde, at installere en toiletrulle dispenser. Det anbefales også, at du installerer dit badeværelse væv indehaveren fra 8 til 12 inches foran toilettet for rækkevidde. Juster målene korrekt, når du installerer indehaveren i et badeværelse, der anvendes udelukkende af små børn. En højde tættere til 19 inches kan være en bedre pasform. Også, et toilet, der er lavere eller højere end gennemsnittet kan nødvendiggøre justere placeringen af indehaveren.

Amerikanerne med Disabilities Act

Amerikanerne med Disabilities Act anbefaler en minimumshøjde på 19 inches fra gulvet til installation af et badeværelse væv indehaveren. I de fleste tilfælde vil dette være betydeligt lavere end hvad der er nødvendigt for de fleste personer i dit hjem. Mens du ikke er forpligtet til at følge anbefalingerne i loven, kan du undersøge forslagene yderligere, hvis en handicappet person bor i hjemmet eller besøger ofte.

Yderligere bekvemmeligheder

Ikke alene er den korrekte højde af dit badeværelse væv dispenser afgørende for effektiv brug, der er andre ting du kan gøre for at give dig større adgang til toilet papir så godt. Installere en hylde eller skab på væggen ved siden af eller bag toilettet for at gemme ekstra ruller af toiletpapir inden for rækkevidde. Alternativt kan du købe en stand, der holder tre eller fire ruller og placere det i en fod eller to af toilettet. Ikke blot vil du være i stand til nemt at komme til et nyt kast, det kan opmuntre andre til at erstatte toiletpapir når det er nødvendigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com