Standard træ ramme specifikationer

January 16

Standard træ ramme specifikationer

Et træskelet er en armature for en bygning, som både en indvendig og udvendig beklædning kan anvendes. Træ medlemmer give struktur, dens form og styrke og rod det fast til jorden. Træ er en traditionel materiale, der har været anvendt siden forhistorisk tid til at skabe læ. I moderne byggeri, træ rammer er reguleret og overholde visse koder konstruktion for at sikre sikkerhed og stabilitet.

Strukturelle integritet

Som defineret af træ indramme Engineering Council i den "Standard for Design af ramme trækonstruktioner", skal rammen kunne støtte de belastninger, der forventes for at bære på det, både under og efter anlægsfasen. Dette omfatter live (det vil sige timeligt belastninger) og døde belastninger (som system og teknik komponenter). Rammen bør også kunne modstå kæmpende vind, regn og andre naturlige overgreb på strukturen.

Træ udvælgelse

Tømmeret valgt til indramning skal være af tilstrækkelig integritet og bulk til at bære de tilsigtede belastninger og til at stå til de miljømæssige kræfter i det klima, hvori strukturen vil blive placeret. Ifølge standarder af træ indramme Engineering Council, "tømmer skal identificeres af varemærket grade af, eller Kontrolattesten udstedes af en certificeret grader, en tømmer sortering eller inspektion bureau eller et agentur, der er anerkendt af den amerikanske tømmer Standards Committee."

Design

Det overordnede design for rammen skal overholde de bedst forstå begreber af fysik og teknik som de vedrører belastning samt vægtfordeling og materielle stress. Særlig opmærksomhed bør betales til forbindelser og leddene. Om disse forbindelser er oprettet som følge af udhugning og montering to stykker træ sammen ved hjælp af en mortise og tenon-type blandede, eller hvis de er tilknyttet en sekundær stål eller andre metaller fastener eller støtte, en bygningsingeniør ville være i stand til at høre og evaluere de relative styrker og svagheder af rammen og vurdere, hvilke aspekter af specifikationerne, der kan bære op til fornyet overvejelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com