Standard varme ventilationskanal størrelser

June 19

Varme kanalerne direkte varme luft overalt i et hus. Hvis kanalerne er for store, utility regninger øge og den ønskede luftmængde opretholdes ikke. Undermålere kanalen arbejde stammer varmesystemet og larmer.

Oplysninger om størrelse

Manuel D, "Bolig kanalen Design", og manuel Jørgensen, "Bolig belastning beregning," udgivet af aircondition entreprenører i Amerika, er de standardreferenceværker vedrørende entreprenører. Mange faktorer påvirke størrelsen af kanalsystem, herunder størrelsen af huset og størrelse og type af ovnen. Hvis kanalerne bruges til både opvarmning og air conditioning, bestemmer kanalen system krav for aircondition enhed kanalen størrelse.

Typer af kanalerne

Galvaniseret mild stål kanalerne og fleksible kanaler er almindelige typer af bolig kanalerne. Fleksibel versioner har som regel et lag af plastic over en metaltråd coil.

Størrelse beregninger

En standard størrelse kanalen er 8 inches dyb. Kubikfod per minut (CFM) air krav af ovnen påvirker bredden af kanalen. For eksempel er 1000 CFM, kræves en 85.000 BTU ovn, fastsat af en 8-tommer af 22-tommer kanalen. En 8-tommer flex kanalen giver cirka 160 CFM, mens en 6-tommer runde kanalen giver 100 CFM.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com