Standarddybde for en laminat bordplade

September 14

Standarddybde for en laminat bordplade

Bordplader er en af disse kan tilpasses elementer, der kan afvige house til house og varierer rundt om i verden. Mens en dybde af 25 inches bruges i underrubrik hjem landsdækkende, er virkeligheden, at du ikke er bundet af denne standard. Du kan tilpasse dit køkken eller andet område, som du finder passende, som tillader dig at have en laminat bordplade, der opfylder dine behov og æstetiske.

Standard Base

Standarddybde for kabinet baser er omkring 25 inches, selv om producenten valgte kan være plus eller minus blot en smidge. Denne base måling dikterer den gennemsnitlige dybde af en bordplade, uanset om det er laminat eller lavet af andre materialer. Ved måling til bordplader, check med kabinet producenten for informationer om dets produkter og til sin egen specifikke køkkenbordet dybde henstilling.

Kommercielle udstyr

Kommercielle udstyr bruges af nogle boligejere til at tilpasse deres køkkener med high-end gear som komfurer, ovne, indbygget Vin Kølere og opvaskemaskiner. Hvis du bruger kommercielle elementer, forstå, at der er ingen standard målinger for sådanne anlæg. Din laminat bordplader bliver så dybe som nødvendig for at dække denne udstyr, sammen med den kabinet installation.

Overhæng variationer

Et definerende element i køkkenbordet installationer er overhæng – hvor meget af toppen streamens kabinet basen. Almindeligt, sidder kanten af køkkenbordet flugter med ansigtet af de lukkede skabslåger. Dog kan du justere denne dimension. Du kan have en bordplade, der skyller ud med basisenheden eller endda uden for dørene, hvis du vælger, kræver en brugerdefineret laminat bordplade.

Personlig præference

For det meste, kan din personlige præferencer diktere dybden af din laminat bordplade. De fleste tilpasninger er gjort under køkkenbordet installation. Men der kan tekniske problemer med brugerdefinerede toppe. Bar toppe, for eksempel, med et udhæng på 18 inches eller mere, skal nogle form for støtte til at bære vægten af top, som strækker sig forbi den kabinet base.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com