Standarder for organisk gødning

November 26

Standarder for organisk gødning

Standarder for organisk gødning varierer meget afhængigt af, hvilken agenturets standarder følges. Teknisk, gødning er udenfor hører under føderale retningslinjer, medmindre gødningen der bruges på produkter sælges under det amerikanske landbrugsministerium (USDA) økologiske mærke. Gødning er reguleret, men kun på en state-by-state grundlag, så forbrugerne bør læse etiketter og ved, hvad ordet "økologisk" betyder for dem før brug af gødning.

Føderale forordning

Økologiske produkter blev reguleret af mere end 30 forskellige attesterende organer før USDA blev sat i spidsen for den National Organic Program. NOP opstiller krav til de forskellige typer af USDA økologisk etiketter. Mens gødning som et produkt ikke er underlagt NOP, kræver mange produkter, der er underlagt NOP brug af gødning. USDA certificering kræver, at produkter mærket som økologiske skal være produceret uden brug af syntetiske stoffer eller kloakslam. Undtagelser fra kravet om ikke-syntetiske spores på den nationale liste af tilladte og ikke tilladte stoffer.

Den statslige regulering

Gødning fordringer, herunder økologiske krav, reguleres kun direkte af staterne. De fleste af staten officerer med ansvar for gennemførelsen af disse bestemmelser hører til den amerikanske sammenslutning af plante mad kontrol officerer (AAPFCO), som arbejder for at udvikle ensartede regler, der bliver en de facto-standard på tværs af staterne. Men AAPFCO arbejder med kemikaliet, snarere end den landbrugs definition af økologisk, med fokus på CO2 indhold.

Smuthul

Mens NOP etableret et fælles sæt af standarder for mange produkter, var gødninger udeladt fra forordningerne. Gødning er reguleret på en state-by-state grundlag. Rodale Institute har rapporteret, at nogle økologiske landmænd har mistet certificering efter brug af gødning, der var lovligt mærket "økologisk" endnu forbudt under NOP.

International regulering

På internationalt plan, er organiske gødningsstoffer noteret på Codex Alimentarius, udarbejdet ved hjælp af FNs World Health Association. Codex-standarderne er skrevet er således, at de fleste gødning, organisk eller ej, ville kvalificere sig, med undtagelse af metoder til forberedelse.

Ingredienser

Uanset den styrende organisation kommer alle former for gødning mærket økologisk fra naturlig, ikke syntetiske, kilder. Plante-baserede ingredienser, som Lucerne, majs indeholder gluten eller soja måltid, er almindelige. Animalsk kilder omfatter bat guano, benmel, blodmel og fiskemel, alle har er behandlet for at fjerne forurenende stoffer før er blevet godkendt til brug. Algemel og tang-baserede ingredienser er ofte en ingrediens.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com