Standarder for trappe gelænder

November 7

Standarder for trappe gelænder

Trappen er en almindelig måde at tiltræde gulve i amerikanske hjem. De kan spænde over enhver højde, så længe de har landinger og gulve på angivne punkter. De kræver robust konstruktion, som omfatter rækværk og gelændere, at sikre adgang for voksne og børn. Deres standarder afhænger trappe del og type.

Koder

Selv om lokale, stat og nogle føderale koder dikterer standarder for trappe gelænder, de fleste basere deres retningslinjer enten direkte eller med nogle ændringer på den internationale kode for bolig eller IRC. International kode Rådet, grundlagt i 1994, udviklede disse standarder til at hjælpe "bygningen sikkerhed community og byggeri industri giver sikker, bæredygtig og overkommelige konstruktion." Organisationen skaber også andre konstruktion retningslinjer, der kan påvirke trappe gelænder, herunder den internationale kode for bygning, International brand kode og International ejendom Reparationskode.

Grundlæggende

2012 IRC hedder det, at håndlister skal stige fra 34 tommer 38 tommer fra skrå sletten enten ved siden af trappe træde forkant eller på den tilstødende rampe. Trappe skinner kan overstige maksimalt, når de giver en kontinuerlig overgang mellem trapper, eller fra trappe skinner til at bevogte skinner. Bredden på trappen over gelænderet skal være 36 inches eller mere op til den krævede headroom højde. Håndlister kan ikke rage mere end 4,6 inches på hver side af trappen. Ej heller skal de reducere bredden på trappen under Håndliste til under 31,5 inches til et gelænder eller 27 inches for håndlister på begge sider.

Greb

Type I-håndlister med cirkulære tværsnit skal have en udvendig diameter på mellem 1,25 til 2 inches. Håndlister uden cirkulære tværsnit skal have perimetre måling mellem 4 inches og 6,25 inches med en maksimal tværsnit dimension af 2,25 tommer. Type II håndlister har bander mere end 6,25 inches og skal have graspable finger fordybning områder på begge sider af deres profil. Disse recesser skal starte på 0,75 tommer, målt fra det højeste del af skinnen, og være mindst 0.31 inches dyb. Det forsænkede område skal fortsætte til et minimum af 0,37 tommer til et niveau på mindst 1,75 inches under den højeste del af skinnen.

Handicap

Selvom enkeltpersoner i kørestole ikke kan bruge trappen, kan personer med balance, vision eller problemer med hørelsen. Amerikanerne med Disabilities Act, eller ADA, ændrer IRC koder, så handicappede kan få adgang til trapper. Koderne er obligatorisk for kommercielle bygninger, men findes kun som retningslinjer for en - og to-families boliger. Højder og målinger for gribende overflader matche IRC standard. Men hvor IRC giver et minimum af en Håndliste, ADA kræver to: en på hver side af trappen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com