Standardhøjde for en lysekrone

January 16

En lysekrone er en type af lampen, der har en eller flere arme, der er individuelt tændt med en pære. Mange lysekroner er meget udsmykkede og har mange våben og beslag, der kan være dekoreret med et væld af prisme-cut krystaller til at bryder lys i rummet. Lysekroner er designet i meget store størrelser for værelser med masser af volumen og i meget små mini lysekrone størrelser for små rum hvor ejeren ønsker lidt fancy bling. De fleste mennesker føler, at standard lysekroner er de mest almindeligt forekommende i gennemsnitlige spisestuer i gennemsnitlige størrelse hjem.

Grand lysekroner

En grand lysekrone er en større størrelse lysekrone, der er designet til at passe i værelser med masser af volumen. Højden af en lysekrone er typisk beregnet ved 2 1/2 til 3 inches til hver fod af loftshøjde, som tillader en lysekrone til at fylde rummet mere volumen og forbedre udseendet af rummet. For en standard højde værelse af 8 fod er den standard højde af en lysekrone mellem 18 og 24 inches.

Flere lysekroner

Når et værelse har begrænset gang rum, såsom et køkken med en ø, kan boligejer vælge flere små lysekroner eller vedhæng til at fylde mængden af plads på eat-in del af øen. De samme grundlæggende kriterier for dimensionering højden af Lysekronen ansøge bortset fra at gruppen af inventar er visuelt bragt sammen, som om de var et enkelt stativ, hvilket betyder, at højden af armaturet hængende tættest til loftet bruges med højden af armaturet tættest på øen. Når disse er kombineret, har de samme grundlæggende foranstaltning været brugt i højden.

At vælge den forkerte størrelse

Mange mennesker shop for lamper uden for deres værelser, møbler eller layout. De vælger inventar baseret på hvad de vil og hvordan de forestiller sig, de kan se ud i rummet. Når en for stor eller en alt for lille stativ er valgt, kan det se overvældende stor og undertrykkende eller så lille, at det fortaber sig i størrelsen af rummet. Begge disse vil give forkert beløb af lys for funktionen af rummet.

Lille Bling inventar

Nogle boligejere er interesseret i at tilføje en smule bling til et værelse ved at indføre en lille udsmykkede armatur. Denne type af armaturet kan placeres over en balje, i et skab eller over en køkkenvask. Højden af denne type af armaturet er mindre vigtig, da det er en type af værelse smykker. Højden af en lysekrone over spisebordet, på den anden side er meget vigtigt. Bunden af armaturet skal være 30 inches over tabellen for at tillade gæster at se hinanden på tværs af bordet og for tabellen til at være tændt ordentligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com