Standardhøjde for en stol jernbane Molding

February 6

Standardhøjde for en stol jernbane Molding

Selv om der er en tommelfingerregel for indbygningshøjde af stol jernbane molding, er der ikke angivet standard. Loftshøjde, væg størrelse, stol størrelse, vinduesstørrelse og andre horisontale linjer i et rum bør alle overvejes når du installerer stol jernbane støbning.

Jernbane højde af væggen størrelse

Stol jernbane støbning er normalt installeret en tredjedel af højden af væggen. Hvis du installerer kantlisten på en 8-fods mur, konvertere 8 fod til inches og tage en tredjedel af dette tal. Otte fødder er lig med 96 inches, en tredjedel ville derfor være 32 inches. For en 10-fods mur, ville dette være en tredjedel af 120 inches eller 40 tommer.

Jernbane højden af stolen størrelse

Stol jernbane molding var oprindeligt beregnet til at beskytte væggene fra scuff mærker lavet af ryggen af stole. En anden metode til at bestemme højden for støbning er at placere en stol mod væggen for at se hvor det kontakter væggen. Du kan bruge denne måling for højden.

Overvejelser

Hvis du installerer stol jernbane støbning på en 8-fods væg og andre vægge i rummet er højere på grund af hvælvede lofter, overveje positionering molding lidt højere. Hvis bunden af windows i et rum sidder lidt lavere end normalt, overveje at installere molding lavere end en tredjedel højde af væggen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com