Standardhøjde for køkken stikkontakter

November 20

Der er elektrisk koder for ledninger forretninger i køkkener. Ældre køkkener vil ikke have dette layout, men under opdateringer eller remodellering, de nuværende koder vil have forrang over den gamle plan. Da du skal have nogen elektrisk arbejde kontrolleres, være sikker på at tjekke med din statskoder. Også kontrollere, om en tilladelse er nødvendig, før du tackle eventuelle ledninger projekter.

Køkkenbordet afsætningsmuligheder

Den elektriske kode kræver at du installere afsætningsmuligheder på bordplader hver 4 fødder og højden må ikke overstige 18 inches. Hvis du placerer outlet 18 inches høj, skal du formindske bredden mellem afsætningsmuligheder. Ethvert apparat med en 2-fods ledning skal kunne nå frem til en stikkontakt på ethvert punkt på disken. Husk også at du skal placere outlets indenfor 2 fod af enderne af bordplader, når du planlægger placeringen.

Stikkontakter

Stikkontakter har ikke en bestemt højde ifølge elektriske koder men en praktisk højde er 18 inches fra gulvet. Dette er en nem rækkevidde til indsættelse af stik og vejen for enhver gulv rengøring væsker.

Mikrobølgeovn afsætningsmuligheder

Mikrobølgeovn forretninger er forskellige fra andre forretninger i køkkenet, da de ofte tillægger et kabinet og du streng ledninger gennem bunden af kabinettet. Igen, der er ingen kode så vidt højden af afgangen fra bunden af kabinettet, men en 2-tommer højde flytter installationen af outlet fra rammerne af kabinettet.

Apparatet forretninger

Apparater, hver har brug for deres egne separate ledninger kredsløb, og placeringen afhænger af længden af ledningen til at tilslutte. Samme højde som stikkontakter er typisk gældende for apparater som køleskabe og komfurer. Men hvis du ikke ønsker at have til at bøje så langt ned, kan du placere den højere for bekvemmelighed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com