Standardhøjde for toiletpapir indehavere

May 21

Standardhøjde for toiletpapir indehavere

Hvor til at sætte papirholderen er ikke en af de mest betydningsfulde beslutninger for familier. De fleste mennesker tager for givet, at papirholderen er hvor de forventer det skal. Når bygning eller ombygning, er der et par fælles muligheder for at placere toiletpapir roll.

Beliggenhed

Placering kan stort set påvirke placeringen af de installerede indehaveren. Toilettet er normalt, mellem badeværelse counter og væggen eller tælleren badeværelse og brusebad. Dette kan ofte vil diktere, hvor toiletpapir bliver monteret. De mest populære steder for toiletpapir er til venstre og højre for toilet, direkte foran toilettet og ved siden af tank på den samme væg. Nogle af disse steder er mindre end ideelt for ældre og yngre børn, der bare lære at bruge potte.

Byggestandarder

Ifølge Star håndværk Custom bygherrer, der følger den nationale køkken og Bad Association retningslinjer, bør papirholderen foran toilettet 26 inches fra gulvet. Installer efter disse retningslinjer, mål fra den forreste kant af skålen og gøre indtryk på væggen i 8-12 inches. Måle fra gulvet til 26 inches, og center indehaveren inden for varemærker. Denne montering forslag vil arbejde for lokationer til venstre og højre på toilettet, og højden vil arbejde for nogen af steder.

Gruppe valg

En anden mulighed er at give familien mulighed for at beslutte, hvor indehaveren skal gå. Har hvert medlem af familien sidde på toilettet med lukkede øjne. Hånd hver et klistermærke, og lad dem forlade det, hvor de normalt ville nå til toiletpapir. Når hvert medlem har placeret en mærkat, finde det centrale område og placere papirholderen der.

Amerikanerne med Disabilities Act

Offentlige faciliteter skal overholde retningslinjerne af amerikanerne med Disabilities Act af 1990. I September 2002, retningslinjerne at toiletpapir indehavere skal installeres til en minimumshøjde på 19 inches. Der er ingen retningslinje for afstanden fra forsiden af skålen. Ifølge retningslinjerne for skal indehavere installeres inden for rækkevidde. Offentlige faciliteter har normalt Gribehåndtag installeret over toiletpapir ruller, og holderen med en rulle papir skal have plads nok til at flytte. Disse stænger er installeret til et minimum højde 33 inches.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com