Standardhøjde for væg lys

February 28

Standardhøjde for væg lys

Væglamper generelt installeres omgivelsernes, eller humør, belysning. Der er ingen specifikke standardhøjde for væglamper. Den ordentlige højde for enhver væglampe afhænger talrige faktorer, såsom design og formålet med lyset, stilen i din indretning og højden af loftet. Tage alle disse hensyn når du bestemme højden, der vil fungere bedst for en væg lys i dit hjem.

Opgave

Væglamper, der er installeret for en bestemt opgave, såsom grooming i et badeværelse eller læse i sengen, kræver en bestemt højde, der giver mening. To væg sconces på hver side af et badeværelse eller soveværelse forfængelighed spejl bør være installeret lidt over øjenhøjde. For eksempel installere lys på omkring 60 til 66 inches fra gulvet på hver side af et spejl, der hænger over en forfængelighed. Installere væg sconces lige over hovedgærdet eller et par inches over hvor dit hoved er når du sidde op i sengen til at læse.

Loftshøjde

Generelt, ikke ønskede at se pære inde i væg lys armatur, hvilket gør 60 til 66 inches fra gulvet en ofte set hængende højde. Bo tættere på 60 inches, hvis lofterne er lav... 8 fod eller mindre. Alternativt kan du overveje at installere lys lidt højere end 66 inches fra gulvet hvis loftet er 10 fod eller højere.

Formål

Installere væg sconces i en højde, der forhindrer en blænding eller blændende effekt. Andre lys, såsom en perlerække af lys, kan installeres langs gulv eller loft at skinne bare lidt lys i en hjemmebiograf eller langs en entre. Hænge væglamper lige over eller under særlige kunst at fremhæve stykket uden at oprette en blænding eller skygge. Bruge væg sconces som accent belysning til at skabe en blød glød i rummet for en behagelig følelse. Sconces, der har farvet glas dækker eller en lysdæmper giver et varmere, blødere glød.

Stil

Stil væg lys og dens størrelse også spille en rolle i fastlæggelsen af, hvor højt du hænge det. For eksempel installere store, sirlige victorianske inventar på en stor væg i et stort rum, og høj nok, så bunden af armaturet ikke opfylder lederne af familie og gæster gå af. På den anden side mindre sconces vil se mere naturligt i et mindre rum, lavere ned på væggen... endda parret med et lille stykke vægkunst.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com