Standby Generator spørgsmål

January 23

Det er nemt at glemme, hvor meget vi afhængige magt, indtil strømmen går ud. Har et standby generator kan være stor, når strømmen går ud på grund af orkaner, tornadoer eller strømafbrydelser, fordi generatoren automatisk spark i, at levere den elektricitet er nødvendig for at magten store apparater i dit hjem. På samme tid, standby generatorer er ikke foolproof, og mange spørgsmål kan opstå.

Kulilteforgiftning

Det er ikke ualmindeligt i orkanen sæsonen at høre nyhedshistorier om familier, der døde af kulilteforgiftning efter at have kørt en transportabel generator i deres garage. De fleste standby generatorer er placeret i en lukket beholder uden for boligen, så chancen for kulilteforgiftning er stærkt nedsat. Det er stadig der, bemærker imidlertid drevet Generator hjemmeside. At sikre fuldstændig omgivet af en standby-generator og at der er tilstrækkelig afstand fra generatoren og hjemmet, og uden for ventilationsåbninger, som kan suge kulilte, kan holde din familie sikker. Derudover installere kulilte detektorer er en god idé, bemærker sitet.

Elektrisk stød

Installere en standby generator forkert kan resultere i en boligejer at få chokeret, da berøring generator. Det kan også resultere i byen elektrikere bliver chokeret, da arbejder på elledninger, bemærker webstedet drevet Generator. Elektriske brande kan også bryde ud hvis installationen ikke er udført korrekt. Når de forsøger at installere en standby hjem generator, overveje at opsøge tjenestegrene af en autoriseret elektriker, der har erfaring installere standby generatorer.

Start-Up forsinkelser

Ikke alle standby generatorer starter automatisk, når de vigtigste strømforsyning til dit hjem er afskåret. Medmindre du har en automatisk overførsel skifte, der registrerer når magten er blevet skåret, skal du manuelt starte generatoren. Dette er ikke et stort problem for de fleste husholdninger. Dog boliger hvor der er personer, der afhænger af medicinske maskiner at arbejde kontinuerligt, den tid det tager at manuelt starte en generator kan betyde forskellen mellem liv og død for den pågældende person. Derudover kan det ikke være praktisk at træde uden for midt i en voldsom storm at manuelt aktivere dit standby generator.

Overophedning

Standby generatorer er langt mere kraftfuld end bærbare generatorer. Men de er stadig maskiner og som sådan kan overophede hvis overdrevent beskattet. Det er vigtigt at have en god forståelse af, hvad dit standby generator kan håndtere og sørg for at du under en strømafbrydelse bruger så meget energi som din generator kan producere. Ellers, det kan overophede og motoren vil brænde som et resultat.

Stalling

Mange mennesker kun køre deres standby generatorer, når de har brug for den nødstrøm. Dog fordi olien i generatorer kan blive uaktuelle, kan standby generatorer, der ikke er blevet startet i lang tid ikke ønsker at starte, når du har brug for dem til. Generator Specialist, Inc., anbefaler udøver en standby generator ofte for at holde olien fra at gå forslidt og at smøre de indre dele af motoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com