"Star Trek" badeværelse Design Idéer

September 27

"Star Trek" badeværelse Design Idéer

Hvis du leder efter en sjov, frisk udsmykning ordning for et badeværelse, overveje at bruge et design baseret på de mange-gange-genopstod tv-show "Star Trek." De rene og futuristiske linjer af rumskib interiør egner sig godt til et lille, smukt oplyste rum såsom et badeværelse, og de visuelle referencer til den ikoniske serie vil tilføje en følelse af sjov og humor. Faktisk, i en "Star Trek"--tema badeværelse du kan dristigt går hvor ingen mand har gået før.

"Enterprise" interiør

Uanset hvilken sæson du favor, starter indre af "Enterprise" med glat, institutionelle-hvide vægge, grå gulve og et minimum af hardware. Døre bør slide open---ideelt sensor-aktiveret på din tilgang, men i det mindste med kun en lille forsænket finger-hold i stedet for en dør knop. Frysere bør ligeledes være glat, så installere typen med skydedøre eller en magnetisk push-pull åbning handling. Gulvet skal være af industriel grå flise eller lav-bunke tæpper. Give farven blå reb belysning; Fastgør det øverste hjørne af hver væg og under kanten af kabinetter og tællere.

"Transportør" bruser

Gøre din brusekabine til en transportør værelse ved at installere et brusebad lysdioder. Kan du blot erstatte dit eksisterende brusehoved med en tændte model, eller du kan få det erstattet med et loft-monteret "terapi lys" brusebad, der sigter mod farvede rækker af vand lige ned. Vælg hvid eller off-white glasfiber vægge eller blå og hvide fliser til brusebad liner (afhængigt af, hvilken generation af "Star Trek" du forsøger at efterligne), og bruge en hvid eller beige skridsikkert underlag (skåret i en sekskant) på bruser floor til at simulere en transportør pad.

"Se TV" vægmaleri

Brug gennemsigtig maling til at male en cutaway skematisk oversigt over "Enterprise" på bagsiden af et stort ark af stive akryl; omhyggeligt dække de umalede dele med uigennemsigtigt sort maling. Montere plader af akryl på en væg, der skjuler rør af fluorescerende lys. For en mindre kompliceret løsning, male væggen flad sort, tilføje en malet "viewer frame" og anvende kontakt-klæbende klistermærker af planeter, stjerner og andre himmellegemer snavs inden for rammen. Du kan endda købe life-sized skræl og stick applikationer "Star Trek" tegn til at tilføje liv til dit tema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com