Startprocessen for en Goodman ovn

July 1

For boligejere med gasfyr, kan det være nødvendigt at slukke en ovn og genstarte den for at kontrollere tilstanden af udstyr og sikre, at der er ingen gas utæt. For Goodman mærke gasfyr, skal du følge startprocedure præcis for at garantere sikkerheden.

Forholdsregler

Før du starter en ovn, bør husejere sikre at ovnen har passende ventilation, og der er intet blokerer aftræksrør. Også, hvis en boligejer lugter gas fem minutter efter at slukke gas ventil til ovnen og den elektriske strøm til ovnen, skal han kontakte leverandøren gas for hjælp og ikke bruge nogen apparater.

Opstart

Til at starte en Goodman ovn, skifte den ovn gas ventil til "On" position, lukke brænder Diskskuffens dør, derefter åbne eksterne manuel gas shut-off ventil. Næste, sæt termostaten til en temperatur, der ligger over det aktuelle værelsetemperatur, vente til brændere lys, og derefter justere termostat til den ønskede temperatur.

Overvejelser

Husejere bør ikke forsøge at lys en Goodman gas ovnen brænderen i hånden. Ovnen er udstyret med en automatisk tænding enhed, der lyser brænderen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com