Stauder, der vokser i Ohio

February 25

Stauder, der vokser i Ohio

Ohio henhører under USDA frosthårdførhed zone 5 og 6, med nogle områder, at nå frem til-20 grader Fahrenheit mindst en gang om året. Af denne grund skal stauder være kold hardy for at vokse i Ohio. Enhver staude, der kan vokse i USDA zone 5 og 6 er et muligt valg for en Ohio gartner søger at udfylde rummet.

Clematis

Clematis, Clematis spp., er woody klatring vinstokke, der producerer slående blomstrer i blå, lilla, pink, lavendel, røde og hvide. Højden spænder af sort, med nogle at nå en moden højde på så lidt som 5 fødder og andre skyhøje over 20 fod. Clematis er kolde hårdføre fra USDA zoner 3 til 6, hvilket betyder, at det er godt rustet til at overvintre i selv værst af Ohios vintre. Velplejet-for planter kan vare op til en kvart århundrede. Clematis gå hvilende i vinter i Ohio og blomstre mellem tidlig sommer og tidlige efterår, producere så mange som 100 blomstrer i en sæson. Clematis udføre bedst i fugtig, veldrænet jord i områder af fuld sol til halvskygge.

Astilbe

Astilbe planter, også kaldet falsk spirea, trives i fugtige, skyggefulde områder. Astilbe præsenterer som en bregne-lignende vegetabilske formet i dynger. Astilbe producerer skinnende, glaserede grøn til bronze blade og flagrende blomster varierer i farve fra nuancer af Rosa til orange til rød til hvid til lilla. Astilbe blomstrer i midten af sommeren og er koldt hårdfør fra USDA zoner 4 til 9, hvilket betyder, at det kan overleve selv de hårdeste Ohio vintre. Astilbe foretrækker halvskygge, men tåler fuld skygge godt. Denne plante vokser til en moden højde 18 inches til 4 fod, afhængig af sort og individuelle vækstbetingelser.

Sommerhus Pinks

Sommerhus pinks, også kaldet pink dianthus, kendt videnskabeligt som Dianthus plumarius. De trives i klippefyldte områder, hvilket gør dem velegnet til un-isdækkede udvidelse af Appalachian plateau ligger i det sydøstlige hjørne af Ohio. USDA kolde hårdføre fra zoner 3 gennem 9, pink dianthus er en native alpine planter. Det foretrækker fuld sol og trives i veldrænet jord. Sommerhus pinks, i overensstemmelse med deres navn, blomstrer i nuancer af rød, pink og hvid. Blomstrer er produceret fra slutningen af foråret gennem tidlig sommer i Ohio.

Tæppe blomster

Tæppe blomster, Galardia x grandiflora, er anbefalet af Ohio State University til central Ohio gartnere for deres evne til at tiltrække sommerfugle. Denne plante producerer prangende, bi-farvet, daisy-lignende blomstrer i nuancer af gul, rød og orange. Tæppe blomster er kolde hårdføre fra USDA zoner 2 til 10 og producere blomstrer fra tidlig sommer til den første frost i efteråret. Tæppe blomster kræver tør, veldrænet, næringsstof-forarmet jord og fuld sol til at trives. De nå en moden højde af 18 tommer til 2 fødder.

Overvejelser

Ikke alle blomster er velegnede til alle steder i Ohio. Klima og terræn i det nordvestlige Ohio varierer betydeligt fra det sydøstlige Ohio. Dobbelt-tjekke din flerårige haven markeringer med en master gartner fra dit område hvis du er usikker på deres egnethed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com