Stauder, termitter hader

June 15

Stauder, termitter hader

Par stauder naturligt frastøder termitter; men når det anvendes som ingredienser i naturlig myggebalsam præparater, flere planter er effektive til at kortsigtede termite kontrol. Nogle stauder også trække nogle naturlige fjender af termitter til din have. Gavnlige flagermus, fugle, frøer og insekter vil kontrollere termitter uden at beskadige dine planter.

Catnip

Ifølge ScienceBlog, er blevet fundet de æteriske olier i catnip blade til at frastøde termitter. Dog kan bare plantning catnip ikke producere den samme effekt. Virkningerne af Katteurt eller catmint, som en termite frastødende er stadig ved at blive undersøgt.

Choco (Lupinus Mutabilis)

Bestemt ikke en fælles flerårig, choco plante, en indfødt, Ecuador har frø, der kan bruges til at forberede en termite frastødende væske. Ifølge bier for udvikling frastøder træ, der har været dyppet i et flydende præparat choco frø og sæbe naturligt termitter.

Variableleaf Guldkarse (Rorippa Indica)

Den indica eller variableleaf Guldkarse urt er klassificeret som en årlige, halvårlige eller flerårige alt efter hvor den er dyrket. Indica tiltrækker myrer, som er naturlige fjender af Termit. Urten også tiltrækker termite spiser gavnlige frøer. Anlægget selv frastøde ikke termitter, men det i stedet trækker insekter og padder, der vil administrere dem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com