Stearinlys lanterne projekter

May 27

Stearinlys lanterner kan være et sjovt projekt for at gennemgå på alle alderstrin, men yngre børn vil sandsynligvis har brug for forældrenes tilsyn og medvirke til at fuldføre Lygten, fordi der er nogle sikkerhedsmæssige betænkeligheder givet element af brand i det færdige projekt. Stearinlys lanterne projekter bør altid optage sand i bunden af lygten til at holde de DIY lanterner fra overophedning; også, fordel små stearinlys som te stearinlys, når det er tid til at lyse op din lanterne.

Jar lanterner

Jar lanterner er lavet af tomme, renset ud glas. Dette lys lanterne projekt er et miljøvenligt alternativ til at smide ud eller endda genbrug glas du tømme hele året efter indtagelse af gelé eller pasta sauce de tidligere indeholdt. De kan enten forbliver klart eller silkepapir af varierende farver kan indsættes på ydersiden af glasset for at oprette en multi-farvede stearinlys lanterne. Placer krukke stearinlys lanterner i klynger omkring midten af din udendørs bord eller hænge dem fra grene eller din gårdhave tabel paraply ramme, ved hjælp af en medium måle wire svøbt omkring krukken, under dens låg.

Dåse lanterner

Tin dåser er en anden populær mad containere, hvori morph nemt til lanterner; ren spray det ud, male det, hvis du ønsker, så fyld bunden med sand og en te-stearinlys. Linje din gangbro, veranda eller rude sills med disse ukompliceret lanterner. For en sjov variation, fylde dåsen med vand og fryse det natten over. Når is inde i dåsen er helt hærdet, punch et dekorativ mønster af huller i kan ved hjælp af en hammer og en stærk søm. Når alt vandet er tømt, udfylde det med sand, falde i en te lys og lyse op din lanterne med en lang lighter Se lysfilter gennem din udstansede huller.

Papir taske lanterner

Lanterner konstrueret med papirsposer er indbegrebet stearinlys lanterne projekt. De er set i hele forstæder kvarterer i forskellige feriesæsoner, som Halloween og jul, og ofte dekorere sider af fortove af mange udendørs om sommeren bryllupper. Mens papir taske lanterner ikke modstå elementerne godt, er de en billig og hurtig DIY løsning til fest belysning. Bruge en dekorativ punch eller et håndværk kniv til at oprette udskæring figurer omkring den øverste kant af papirpose, eller tilføje metal øskner på begge sider af tasken og streng gennem medium måle wire for at skabe en instant hængende papir lanterne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com