Steder at købe dronning størrelse sengetæpper

February 28

Steder at købe dronning størrelse sengetæpper

Et sengetæppe bør ikke forveksles med en narresut, quilt eller dynebetræk. Sengetæpper er som regel tyndere end de andre Talsmanden-type bed belægninger. Nogle sengetæpper er tynde, dekorative sengetæpper, men lejlighedsvis de vil have en opbakning, der gør dem en smule tungere. Sengetæpper har udviklet sig siden de gamle dage med almindelig, tynd, chenille seng dækker, som dine bedsteforældre kan have brugt. Det er vanskeligt at finde sengetæpper i butikkerne i disse dage, da dyner og dynebetræk er i så høj efterspørgsel, men de er rigeligt online.

JC Penney

JC Penney (Jcpenney.com) har et stort udvalg af queen-size sengetæpper kan købes online. Besøg deres hjemmeside og tage et kig på Capri sengetæppe og tilbehør. Queen-Size Capri byder på en kombination af teksturer med dekorative, broderede forbedringer og flosset kanter, der vil tilføje elegance til ethvert soveværelse. Capri Queen-Size dimensioner er 102 inches af 118 tommer. Også tilgængelig i denne gruppering er pude shams, vinduesafskærmning og accent puder for en trak-sammen look. Hvis dit soveværelse design kræver noget mere i retning af land eller rustik, tjek Carlisle gruppering. Carlisle er en creme-farvet, 100 procent bomuld Sengetæppe med krymmel syning og delikat broderi, der er udstyret med et te-farvet design.

Macys

Macy's (Macys.com) bærer et godt udvalg af sengetæpper. Hvoraf den ene er Laura Queen-Size sengetæppe. Laura er en chenille Sengetæppe med vin og medaljon mønstre på naturlige bomuld. Dimensioner på den Queen-Size Laura sengetæppe er 102 inches af 102 inches. Denne sengetæppe er importeret og maskinvaskes. Trompet vin vævet dronning Sengetæppe med dimensioner af 110 inches af 122 inches er også tilgængelige fra Macy's. Det er lavet af bomuld og har en vinstok og trompet design på en solid baggrund. Denne spredning er også maskine vaskes.

Sengetøj & ting

Køb Plys Chenille Queen-Size sengetæppe fra sengetøj & ting (Lnt.com). Denne sengetæppe kommer i en bred vifte af mix og match farver, som naturlige, smør, blå, Bordeaux og salvie. Queen-Size dimensioner er 102 inches af 118 tommer. Spredning og pude shams er maskinvaskes. Linned & ting også har en attraktiv chenille, Queen-Size sengetæppe kaldet medaljon fra D-Lichtenstein, som kommer med en pude humbug med en dekorativ tre - eller fem-tommer frynser (yderligere shams sælges separat). Fås i to farver, creme og hvid, medaljon er 100% bomuld og kan maskinvaskes.

Strejf af klasse

På Touch of Class (touchofclass.com), kan du købe emner fra deres fem-stjernede sengetæppe sengetøj. Strejf af klasse har strenge retningslinjer for, hvilken sengetype de vil overveje for deres fem-stjernet rating. Sengetøj skal være lidt større end standard størrelse for at dække madrasser måler 10 inches til 12 inches i dybden med en 24-tommer drop fra seng til gulvet. De kræver også, at sengetæpper indeholder broderi, kvaster eller andre forbedringer, før de vises i denne kategori og får betegnelsen "Grand" knyttet til navnet. Kig på Posy Grand sengetæppe sengetøj på deres hjemmeside. Strejf af klasse har en omfattende samling af sengetæpper tilgængelige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com