Stedsegrønne tilskud

August 15

Stedsegrønne tilskud

Evergreen er en canadisk velgørenhed, grundlagt i 1991, og har specialiseret sig i at skabe og opretholde udendørs byrum, der tillader folk at opleve naturen i det urbane miljø. De støtter grønnere projekter på lokalt plan. at hjælpe skoler og lokalsamfund skabe grønne områder til alles brug. De har gået med flere store donorer at tilbyde skole og Fællesskabets tilskud til grønnere projekter, samt uddannelse, rådgivning og støtte til dem, der planlægger grønnere projekter.

Typer af tilskud

Evergreen tilbyder to typer af tilskud - skole tilskud og EF-tilskud. Skole tilskud er beregnet til at hjælpe skoler bygge udendørs klasseværelse områder og mad haver. Fællesskabet yder hjælp lokalgrupper genoprette og udvikle grønne byrum. Programmer og anvendelsen rådgivning kan downloades fra webstedet stedsegrønne, selvom alle ansøgninger skal indgives som en papirkopi. Information til alle tilskud er generelt tilgængelige i August, og tilskud kan indsendes begynder i September hvert år. Penge er tildelt indtil disponible midler er opbrugt. Alle grupper tildelt Fællesskabets tilskud skal indsende en slutrapport til Evergreen.

Skole tilskud

Disse tilskud er sponsoreret af Toyota. Enhver offentlig eller ikke-for-profit skole kan anvende. Haven skal være tilgængelige for offentligheden i løbet af dagen og i weekenderne, undtagen når skolen er i session. Ikke-for-profit daginstitutioner er også berettiget til de tilskud, der spænder fra $500-$3.500 for skoler og $500-$2.000 for Dagpasning. Skole tilskud kan bruges til at købe indfødte og arv planter; at købe redskaber og materialer til at bygge den have eller udendørs plads; og til at betale for haven designere og pædagoger.

Walmart-Evergreen tilskud

Denne stedsegrønne Fællesskabet grant program er sponsoreret af Walmart Canada og giver støtte til at skabe og opretholde Fællesskabet haver i byområder og forstæder. Priserne kan dække op til 50 procent af budgettet for projektet op til $10.000. Walmart tilskud er åben for Fællesskabets grupper arbejder på arealer, der er tilgængelige for offentligheden. Gruppen skal arbejde med en partner, som en by. Tilskud kan bruges til at købe planter og haveredskaber; at betale frivillige udgifter; og til at betale landscapers eller andre fagfolk, havearbejde eller anlæg.

Genopbygge naturen Grant

Denne stedsegrønne grant program er sponsoreret af Home Depot Canada. Disse tilskud fokusere på miljøpleje og udvikle grønne byrum. Tilskud til at dække 50% af projektets budget, op til $12.000 plus en $2.000 Home Depot gavekort til brug på forsyninger. Alle projekter skal være arealer, der er offentligt tilgængelige, og skal være i et fællesskab, der også indeholder en Home Depot butik. Som med Walmart grant, skal gruppen søger tilskuddet arbejde med en institutionel partner, som en by. Tilskuddet vil betale for værktøjer, leverancer, hjemmehørende planter, frivillige udgifter og lønninger til specialister og rådgivere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com