Stejle tag isolering indstillinger

February 22

Stejle tag isolering indstillinger

Hvis du får chancen for at se en lys rød infrarøde billede af et hjem stejle tag, kan du blive overrasket over at se, hvor meget varme undslipper fra det. Om området er færdig eller ej, varme naturligt stiger til loftet og bliver fanget der indtil det ventilationskanaler udendørs. Om vinteren betyder det du hovedsagelig varme udendørs, når du tænder varmeren i en stejl-overdækket hjem uden loft isolering.

Ventilationsanlæg

I løbet af sommeren, at have en god ventilationssystem i en kvist gavner alle hjem, men det er især tilfældet med hjem, som har stejle tagene. Ventilationssystemet kan være en enkel udluftning til ydre af huset, eller det virker gennem speciale ventilationskanaler, der sidder på toppen af huset. En sådan ventil, der ligner en svamp eller en koks hat med vinger, almindeligt kendt som en "whirly-fugl," fremdriftsmiddel varme ud af loftet, da det viser. Mens ventilation ikke har en isoleringsværdi, det reducerer den lagrede varme i loftet og hjælper med at køle huset i sommeren.

Valsede glasfiber

Valsede isolering leveres i kæmpe ruller, der ligner hø baller. Ruller passer mellem strøer eller understøtter, i en kvist. Enkel at installere, husejere kan købe en rulle på et tidspunkt. Komprimere ikke isolering, når du installerer det, fordi rullet isolering er svært at komme i nærheden af VVS- og El linjer. Komprimere isolering medfører det at miste sin modstand faktor. Rullet isolering fungerer godt i et hus med en stejl tag, fordi isolering kan installeres eller udskiftes i stykker.

Blæst glasfiber

En anden mulighed for boligejere med stejle tagene er at bruge blæst i glasfiber isolering. Ved hjælp af en maskine, blæser boligejer eller lejede professional stykker, der ligner farvet eller hvidt bomuld bolde, ind i rum i loftet. Denne form for isolering har den bedste chance for at komme ind i alle kroge og hjørner af en kvist, øge dens effektivitet.

Blæst Cellulose

Cellulose Isolering er et alternativ til traditionelle glasfiber muligheder. Savsmuld, avispapir-type papir og andre organiske materialer udgør cellulose isolering. Cellulose ikke klamre sig til mennesker eller tøj måde at glasfiber gør. Behandlet med Borat for dens brandhæmmende egenskaber, holder Borat også lager små gnavere, bugs og andre skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com