Stemplet konkrete fordele og ulemper

February 21

Stemplet konkrete fordele og ulemper

Mange husejere bruge beton som en aktivitetsflader til indkørsler, fortove, terrasser, gulve og andre programmer på grund af dens holdbarhed, men dens trist, grå udseende er en turn-off for mange mennesker. Stemplet beton er et attraktivt alternativ til almindelig beton, fordi den er udstyret med et dekorativ mønster og farvesammensætning, der kan krydre ethvert hjem eller landskab. Men der er også problemer med stemplet beton, som ikke kan gøre det den ideelle aktivitetsflader til dit hjem. Hvis du overvejer en stemplet beton projektet til dit hjem, overveje både fordele og ulemper af materiale til at afgøre, om det er et godt match til dine behov.

Pro: omkostninger

Stemplet beton er en af de mindste billig brolægning materialer til terrasser, fortove, indkørsler, og pool dæk. Installationen er normalt let så godt så labor omkostninger er normalt holdt lav. Som et resultat, opt mange boligejere på et budget for stemplet beton over skifer, flise, mursten eller fliser fordi det kan bruges til at efterligne udseendet af disse materialer til en lavere prispunkt.

Pro: Design sort

Stemplet beton giver en bred vifte af designmuligheder for boligejere. Mange forskellige mønstre kan stemplet i betonen, så det kan stilles til at ligne skifer, sømløse sten, flise, mursten, brosten og kalksten. Derudover fås stemplet beton i et bredt udvalg af farver, herunder tan, brun, grå, pink, rød, beige og grå. I mange tilfælde anvendes to farver i stemplet beton installation. En grundfarve kombineret med betonen til at farve det hele, mens en anden farve, der kendt som en frigivelse agent anvendes på overfladen af konkrete lige før stempling. Ved hjælp af to farver kan give stemplet beton en naturlig, antikke look, som mange boligejere finde attraktive.

Pro: Lav vedligeholdelse

Så længe det er forseglet korrekt er efter installation, stemplet beton et varigt, lav vedligeholdelse aktivitetsflader. En fugemasse hjælper med at beskytte konkrete fra barske vejr og langvarig udsættelse for sollys. Det kan være hosed ned når det kræver rengøring så ikke særligt udstyr er påkrævet. Ud over grundlæggende rengøring, er den kun anden vedligeholdelse procedure der skal følges med stemplet beton anvende et frisk lag af fugemasse hvert år for at gendanne den overflade glans og mindske tegn på fading.

Con: Tilbøjelige til at revner

Fordi det er en betonoverflade, er stemplet beton tilbøjelige til at revner. I de fleste tilfælde, revner vil forekomme langs leddene og kan let repareres. Revner kan dog også forekomme uden for leddene. Disse typer af revner er yderst vanskeligt at reparere, og i mange tilfælde, bestræbelser på at reparere skader kun fremhæve revner.

Con: Svært at Match

Det er yderst vanskeligt at matche to forskellige batches af stemplet beton nøjagtigt, så hvis et projekt kræver mere end én belastning af beton, der kan være en mærkbar forskel mellem de forskellige dele af overfladen. Du kan stå over for et lignende problem når du tilføjer på til eller ændre formen på en stemplet betonoverfladen, fordi der kan være en indlysende linje af afgrænsningen mellem den ændrede område eller tilføjelse og oprindelige stemplet betonoverfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com