Sten & blomster for den måned, du blev født.

May 31

Hver måned har sin egen udpegede birthstone og blomst. Folk giver almindeligvis disse sten og blomster som en gave til at fejre fødselsdage indtræder i løbet af måneden, en tradition, som stammer tilbage fra Romerriget. Hvis du er på udkig efter en gave til en kommende fødselsdag, en buket blomster eller en stykke af smykker som indeholder modtagerens birthstone er hensigtsmæssige valg.

Januar

Januar måned er faktisk to forskellige blomster forbundet med det, nellike og sommergækken. Nelliker fås i en bred vifte af farver, herunder pink, rød og hvid. Ingen én farve af nellike er specifikt knyttet til januar fødselsdage, så enhver farve er passende, når man giver disse blomster som en gave. Garnet er den officielle birthstone for januar.

Februar

Ligesom januar har februar to forskellige blomster. Både violet og primrose er de officielle fødsel blomster til februar. Ametyst er birthstone for februar. Ametyst er en type af kvarts, der er lys til dyb lilla i farven.

Marts

Påskelilje er fødslen blomst for marts måned. Påskeliljer er gul eller hvid farve og har en karakteristisk, trompet form. Aquamarine er den officielle birthstone for marts. Denne sten er medlem af familien beryl og muligvis klare blå til pulserende blågrøn i farven.

April

April er en anden måned, der har to forskellige officielle blomster. Både ærteblomst og i daisy er forbundet med i April måned. Diamanten er den officielle gemstone for April. Mens klart eller hvide diamanter er mest almindelige, er pink og Kanariske diamanter også egnet gaver til modtagere med April fødselsdage.

Maj

Liljekonval er fødslen blomst for maj måned, og emerald er den officielle birthstone. Smaragder er dyb grøn farve og har et gennemskinneligt udseende.

Juni

Rosen er den officielle blomst for dem er født i juni. Ingen bestemt farve Rose er forbundet med måneden, så roser af enhver farve er passende som en gave. Perler er birthstone til juni. Perler er lavet indeni ligene af levende afskallede bløddyr og er normalt hvid i farve.

Juli

Juli er en anden måned med to forskellige fødslen blomster, vand lily og larkspur. Rubiner er de officielle birthstone for måneden. Rubiner er levende rød i udseende og lidt gennemsigtig.

August

Ligesom juli har August flere fødsel blomster. Både gladiolus og Valmue er de officielle blomster for måneden. Valmuer af enhver farve er passende, når man giver disse blomster som gaver. Peridot, en lys gul-grøn sten, er birthstone for August.

September

September har to forskellige fødslen blomster, aster og morning glory. Sapphire er den officielle birthstone. Safirer er dyb blå farve og er i samme familie af ædelsten som rubiner.

Oktober

Oktobers officielle fødsel blomst er morgenfrue, en vibrantly farvet blomst, der kan være lyse gule til rige orange farve. Opal er birthstone for oktober måned.

November

Krysantemum er fødslen blomst for November måned. Krysantemum kan være hvid, orange eller røde, og hver af disse farver er passende for en fødselsdagsgave. Topaz er den officielle gemstone for November fødselsdage.

December

Narcissus er den officielle blomst for December fødselsdage. Narcissus er i samme familie som påskelilje og cremet hvid farve. Turkis er gemstone for December fødselsdage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com