Sten Hearth ideer

March 22

En sten hearth skaber en dramatisk omdrejningspunkt i dit værelse. Reface en eksisterende mursten Arne med dit valg af sten udendørsbrug til helt at ændre udseendet af ethvert rum. Visse sten produkter kræver en krydsfiner substrat for en problemfri installation; installere træ over mursten til at skabe en platform for stenen.

Stablede skifer

En stablet skifer pejs Arne passer smukt i en rustik, moderne eller traditionel værelse design. Den ulige tekstur og flere farver inden for hvert stykke af naturlige skifer skaber en karakteristisk mønster for din skorsten og pejs surround. Stak skifer natursten direkte oven på en eksisterende mursten skorstenen, eller dække mursten skorstenen med krydsfiner, hvis du foretrækker substrat, der er flere niveau. Lim naturligt stablet skifer sten til en mursten eller krydsfiner substrat ved hjælp af thinset mørtel.

Sten af finer

Dekorere din Arne med sten finér, hvis naturlige sten muligheder er uden for dit budget. Sten finér er kompositter reelt sten; de er lette og nemmere at installere end tætte natursten. Dette økonomisk sten design valg passer over enhver hearth overflade, der er strukturelt lyd. Den færdige hearth synes at være lavet af solid, naturlige sten. Sten finér findes i sektioner, der lå fladt og der passer hjørner.

River sten

Naturlig flod sten Opret en rustik, casual hearth stil, der er også en dramatisk omdrejningspunkt for dit værelse. Naturlig flod kampesten har varierende former og størrelser, oprettelse af en skorsten og pejs surround med flere konturer. Installere floden sten for at gøre en skorstenen ved hjælp af thinset mørtel.

Kampesten

Naturlige kampesten er en anden rustikke design valg for en pejs Arne. De naturlige sten varierer i farve baseret på området i det land, hvor stenbruddet. Rillerne i grå, rød, blå og brun er almindelige i naturlige kampesten.

Poleret

Står din Arne med marmor eller granit fliser til at tilføje en aura af elegance til dit hjem. Poleret sten Arner skildrer skønheden i natursten uden de rustikke elementer fundet i andre typer af natursten. Dække en eksisterende mursten Arne med krydsfiner før du installerer polerede Natursten fliser med thinset.

Naturlige sten fliser

Sten fliser oprette en mosaik stil Arne med små, naturlige sten. Enkelte sten er knyttet til en mesh opbakning til at oprette sikringsanlæg sektioner for nemmere installation. Det færdige resultat vises problemfri. Efter installere sten fliser over en eksisterende substrat med thinset, injektionsmørtel mellemrum mellem hver sten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com