Sten sammensætning af Uba Tuba Granit

February 26

Uba Tuba er en type af granit, der stammer hovedsagelig fra Brasilien; Det er en af de hårdere typer af granit. Denne sten er vand-resistent, varme-resistente og meget robust. Ligesom andre former for granit er denne sten en ønskelig valg for fliser, bordplader og gulve. Forståelse af denne sten sammensætning vil kaste lys over hvorfor det holder sin stærke karakteristika.

Andre navne

Denne type af rock også kaldes Verde Uba Tuba, Bahia grøn, Labrador grøn, Emerald grøn granit og Ooba Tooba. Der er flere andre navne, der kan være forbundet med slags materiale, men disse er de vigtigste.

Dannelse

Kvarts og glimmer er de vigtigste komponenter i Uba Tuba Granit. Du vil finde stykker af garnet i nogle Uba Tuba Granit. Granit dannes under meget høj temperatur og tryk. Når denne vulkanske klippe er i dens flydende, varmt smeltet tilstand, det skubber fra de indre lag af planeten og hærder i sit faste klippe form.

Kemiske sammensætning

Den kemiske sammensætning af Uba Tuba består af silicium, oxygen, aluminium, calcium, magnesium, natrium, kalium og jern. Komposition med procenter er SiO2 på 56.11 procent, Al2O3 på 18,99 procent, CaO på 4,31%, MgO på 1,22 procent, Na2O på 6,68 procent, K2O på 4.94 procent og FeO på 4.78 procent.

Farver

De fleste Uba Tuba er fundet i forskellige nuancer af medium til mørk grøn. Du kan også finde det i brun eller sort. I stedet for årer af farve løber pletter af guld, hvid eller brun hele stenen. Farve af denne type af sten kan synes at ændre farver i forskellige belysning, men dette udseende er på grund af funktionerne lys brydning i stenen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com