Sten-skærende værktøjer

January 10

Sten-skærende værktøjer

Selv om det fælles udtryk "hårdt som rock" indebærer at skære sten er svært, selv en novice builder kan skære sten med de rigtige redskaber og udstyr. Sten-skæring elværktøj består af to væsentlige komponenter: en kraftig motor og en holdbar, slibende klinge. Alternativt, fortsat mange moderne builders bruger håndværktøj til at skære sten. Den rigtige type af sten-skærende værktøj til et bestemt projekt afhænger af omfanget og omfanget af job; blive fortrolig med typerne af sten-skærende værktøjer og vælge den, der passer til din ansøgning.

Stemmejern

Den oprindelige sten skæreværktøj, mejsel, stadig i brug i dag. Den moderne mason generelt bruger tre typer af mejsler til at skære natursten: styrke mejsel, pitching mejsel og kolde mejsel. Styrke mejsel har en bred, spatel-lignende blade og bruges til at klippe og forme overfladen af en sten, som under udjævning eller udjævning. Pitching mejslen hovedet deler sin form med styrke mejsel, men er meget mindre. En mason bruger pitching mejsel til at opdele sten, der er blevet scoret af en styrke mejsel. Endelig, mejsel spidsen af kolde mejsel ikke fan udad ligesom styrke eller pitching mejsel, men vokslys indad til en flad kant. Kolde mejsel fungerer som en allround forme og skærende værktøj.

Rundsav

Udstyret med murværk blade, kan den gennemsnitlige bærbare rundsav skære igennem natursten. Dog bestemmer kvaliteten af bladet overvældende succes af snittet. Der er grundlæggende to typer af murværk vinger brugt til at skære natursten: slibende disken og diamant-belagt disken. Begge typer af vinger tillægger rundsaven som ønsker en tandede, træ-skæring klinge. Mineral-grus, som carbide, frakker kanten af slibende disken, mens diamant-grus frakker kanten af diamant klinge. Diamantklinger forlade blødere kanter og skær lettere gennem naturlige stenarter end slibeskiver.

Cut-off-Save og Walk-behind murværk Save

Cut-off-Save og tilkoblet murværk Save er tunge versioner af den bærbare rundsav. Fleste af cut-off og tilkoblet Save har gas-drevne motorer, der giver betydeligt mere magt end den eldrevne rundsav. Selvom cut-off saven er håndholdte og bærbare, som den gennemsnitlige rundsav, det er tungt og kræver typisk dual-hånds operation. Som foreslået af sit navn så tilkoblet murværk mounts til et sæt hjul og håndtag. Tilkoblet savklinge stikker fra maskinens bund som en mason skubber maskinen på tværs af en beton eller natural gulv. Både cut-off saven og tilkoblet murværk så ansætte stor diameter, diamond-kantet skære knive.

Våd Save

Udtrykket "våd saw" refererer til cut-off-Save, tilkoblet Save og tabel-monteret Save, der distribuerer en strøm af vand på tværs af skærefladen og vinge under drift. Vand reducerer støv og køler blade og sten til at lette glat skæring og forlænge diamant klinge liv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com