Sten skæreværktøj & maskiner

March 12

Sten skæreværktøj & maskiner

Typen værktøjer og maskiner, der anvendes til at skære sten afhænge af størrelse, beliggenhed og årsagen til skæring stenen. Friktion opstår, når savning eller boring sådanne hårde materiale med en endnu hårdere materiale genererer en masse varme og afkøling under opskæringsprocessen er afgørende. Granit, marmor, onyx, fedtsten, sandsten, skifer, travertin og andre sten typer er alle skåret med diamanter.

Elektriske Save og Boremaskiner

En flise sav har en klinge vedhæftet fil med en pipe hooked op til en vandforsyning. Stenen er blevet fodret gennem saven på en bevægelige platform og diamant klinge skiver gennem det, mens vand er kørt over bladene køle det. En håndsav kan bruges til at skære stenplader, der er for store til at passe ind i en flise sav. En vinkelsliber kan anvendes for små stykker med små vinger. Udhulet diamond core bits bruges med diamant-core Boremaskiner eller lille hånd Boremaskiner til at lave runde huller i sten.

Diamantklinger og Bits

Diamantklinger har en fast kerne af stål eller center og er tippet med metal indkapslet med industrielle diamanter. Forskellige sten typer forskellig hårdhed og tekstur; Dette er grunden til, at det er vigtigt at bruge korrekt vingen for hver ansøgning. Diamond skærer nemt igennem enhver sten, men den metal matrix holder diamanter sammen må ikke være for hårdt eller for blødt. De samme regler gælder for kerneboring sten med diamond core bits. Hvis diamant klinge eller bit er tilladt at overophede kan det resultere i tab af diamanter eller vridning af bladet.

Stenbruddet sten

Massive blokke af sten er skåret på stedet i stenbrud ved hjælp af wire Save. Disse træk kabel, monteret med industriel diamant "perler," gennem stenen til at adskille det fra stenbruddet væg. De stenblokke er derefter flyttet til placeringen af en meget stor diamant klinge---op til 14 fod i diameter---hvor blokkene er skåret i bevægelige plader.

Hånd sten skærende værktøjer

Håndværktøj anvendes af håndværkere og billedhuggere. Disse er hovedsageligt carbide-tippes kolde mejsler med varierende formede hoveder; de anvendes med en forhammer. Bøsning værktøjer eller mejsler bruges til at skabe tekstur, mens tandede mejsler gør det nemmere at ru snit gennem stenen. Pneumatisk håndholdt udstyr er designet til at tage mejsel vedhæftede filer og gør arbejdet lettere. Diamond pads kan anvendes til slibning, gulvafslibning og polering af sten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com