Stencil kunst ideer

September 4

Stencil kunst ideer

Stenciling tillader selv dem med kun et minimum af maleri talent for at skabe noget levende og levende og vitale. Puste nyt liv i dit hus ved anvendelse af et paintbrush at en udskæring er næppe en bedrager og bør overvejes ved enhver boligejer, der ønsker at tilføje nogle kunstneriske spænding til deres indretning selv om det næppe er en reinkarnation af Vincent Van Gogh. En af de fedeste ting ved stenciling er, at du igen kan forestille sig næsten enhver overflade i huset.

Lampeskærm

En almindelig, lyse lampeskærm kan blive omdannet til en dekorativ stykke med en effekt, der kommer til at tænke de sorte og hvide køer mooing fra siden af vejen. Uddrage cloud-figurer i forskellige størrelser og stilarter. Skåret ud disse cloud figurer med et par sakse eller nytte blade og tillægger dem lampeskærm. Male over stencils med sort maling og du & rsquo; ve fik en lampe passende for en vestlige motiv eller enhver anden udsmykning ordningen hvor udseendet af en Holstensk Ko giver mening.

Stenciled Inspiration

Udsmykning ekspert Debbie Travis tilbyder flere ideer, tricks og tips til stenciling i hendes bog & ldquo; Malet House & rdquo; herunder stenciling ord på væggen. Ordet stenciling kan indarbejdes i en række design ordninger, men især nyttig stenciling idé er at bringe det ind i dit hjem kontor. Ved stenciling inspirerende ord, sætninger eller citater omkring det område, hvor du arbejder, kan du faktisk kunne bruge design som en måde at kæmpe, en af de værste problemer hjem kontor arbejdstager: selvtillid. Ser man på dem kan stenciled ord af opmuntring øge dine chancer for kæmper gennem selvstændige tvivl og fristelsen til at give op.

Dybde og Dimension

Et af problemerne med stenciled kunst sammenlignet med frihånd illustrationer er manglen dybde. Julian Cassell og Peter Parnham tilbyder rådgivning om hvordan man kan overvinde dette problem i deres bog & ldquo; udsmykning tips og Tips & rdquo; Omhyggeligt at anvende flere intensiteten af farve omkring kanterne af den stenciled design tjene til at skabe illusionen af skygge forårsaget af retningsbestemt lys. Dette trick låner en-dimensionelle dybde til stenciled kunst, der ellers mangler.

Stenciled gulve

Et almindeligt vinyl gulv kan gule med alderen og skabe den illusion, at din eneste svar er at trække det og starte forfra. Dette er de fleste helt sikkert ikke sandt takket være magiske af stenciling med maling. Vinyl Gulvbelægning kan rengøres og belagt med cremefarvede maling. Næste, anvende en blød grå maling over en stencil, der er lavet til at ligne damask. Forfattere af & ldquo; Hvordan til at male netop omkring alt & rdquo; anbefale slutter jobbet med anvendelse af tre frakker klart polyurethan at ende op med en simuleret damask gulvet i stand til at narre næsten nogen hvem gør ikke & rsquo; t tage sig tid til at se nærmere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com