Stencils & mønstre til vægge

June 20

Stencils & mønstre til vægge

En interiør design budget kan løbe ud hurtigt, men det tager ikke en masse penge til at opnå et dyrt udseende på væggene. Brug af stencils og mønstre for vægge kan skabe unikke designs eller mønstre, og disse ser kan nemt udføres i en weekend. Mange maling butikker tilbyder "afviser" maling til en stærkt nedsat pris, hvilket gør projekter endnu mere overkommeligt.

Diamond

En diamant mønster kan nemt oprettes malere tape, ved at starte i øverste hjørne af en mur og tape på en diagonal på gulvet. Jævnt fordelte strimler tapede parallelt til først, med strimler tapede på tværs på samme måde, vil skabe en diamant mønster. Male alle eller hver andre diamant vil skabe det ønskede mønster. Størrelsen af diamanterne kan styres med hvor meget plads er mellem strimler; den mere plads mellem tape strimler, jo større diamanter. Der er også skabeloner til rådighed for diamant mønstre.

Den nemmeste måde at opnå en multi farvet diamant look er at først male væggen med en af de ønskede farver, så malingen tapede diamanter en gratis farve eller farver.

Striber

En stribet væg er enkel at male med malere tape og en plan for at sikre lige linier. Lodrette striber tegne øjet fra top til bund, at skabe illusionen af højere til loftet, mens horisontale striber flytte fra side til side og oprette en generelt større føler til et værelse. Striber kan være jævnt fordelt eller flere forskellige bredder, at skabe et mere moderne udseende.

Flere forskellige farver kan indarbejdes, eller et mere traditionelt udseende kan opnås ved at kun male striber i én farve anderledes end base væggen farven. En enkelt malet stribe fungerer også som en billig grænsen eller faux molding langs væggen øverst eller nederst.

Grænser

Stenciling en grænse er langt billigere end en traditionel tapet kant--som kræver papir, klæbende og programudviklingsværktøjer. En stencil, anvendes i en gentagne mode langs øverst eller i midten af en mur, og i en anden end den base væg farve skaber en grænse. Denne metode er også let at male over, hvis det ønskes. En grænse kan også opnås ved hjælp af stempler eller svampe i et gentagne mønster.

Vægkunst

Simpel vægkunst kan opnås ved hjælp af malere tape eller en stor stencil og maling. Mærke off firkanter eller andre geometriske figurer, og fyld med maling for at skabe en kunst vise. Figurer eller andre designs såsom cirkler eller hjerter kan spores og fyldt med maling.

Omkostninger

Det er billigere at male et mønster eller stencil på en væg end dækker det med tapet eller andre vægbeklædning. Tekstureret og folierede maling er også tilgængelige, og skabe endnu mere kontrast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com