Sterilisation teknikker i en konventionel ovn

December 31

Sterilisation teknikker i en konventionel ovn

Varmen fra ovnen kan bruges til at sterilisere materialer. Kaldet dry-varme sterilisation, denne proces fjerner bakterier og renser og desinficerer elementer. Mens denne metode er almindeligt anvendt i medicinsk og institutionelle situationer, kan forbrugerne bruge tør-varme sterilisation hjem indstillinger til at sterilisere materialer samt. Ved hjælp af en ren ovn og korrekte temperaturer vil garantere, at ovnen korrekt steriliserer.

Sterilisering materialer

Tør-varme sterilisation renser instrumenter, der anvendes i køkken og medicinsk indstillinger. Normalt er en ovn købt specielt til dette formål. Før du bruger ovnen, Sørg for, at materialerne er rene og tørre. Du kan enten wrap materialer i folie, musselin eller dobbelt-lags bomuld, tjenestefrihed en metalhylde instrumenterne eller lukke dem i en beholder med en metal låg. Placere elementerne i ovnen. De er steriliseret, når de har været i ovnen i 1 time ved 170 grader, to timer ved 160 grader eller to og en halv time ved 150 grader. Hvis du sterilisering skarpe instrumenter på nåle, slå ikke højere end 160 grader varme fordi dette kunne sløve instrumenter. Mens tørre-varme sterilisering, holde ovnen lukket.

Opbevaring af materialer

Lagring steriliseret materiale ordentligt vil sikre, at de bliver steriliseret. Bevare elementer i områder, der ikke har tung trafik og moderate temperaturer. Holde varer pakket indtil du er klar til at bruge dem. Hvis du steriliseret uindpakkede materialer, kan du antage, at de vil forblive sterilt for en uge, så længe de er i en overdækket beholder.

Vedligeholdelse af ovnen

For at sikre, at ovnen er sterilisering elementer korrekt, skal du ordentligt vedligeholde det. Hver par uger, kontrollere, at temperaturmåleren er korrekt indstilling af temperaturen. Placere et termometer i ovnen for at se, hvis temperaturen vises er nøjagtige.

Rengøring af ovn

En ovn anvendes til tør-varme sterilisation skal holdes rene. Natten før du renser ovn, dække de lys og varme udluftninger med aluminiumsfolie. Fjerne stativerne og spray store-købte ovn renere i enheden. Lad det sidde natten over. Sørg for, at rummet er ordentligt ventileret. Den næste morgen, bruge en svamp til grundigt gennemsøge ovnen. Hårde steder vil kræve flere ovn renere. Skyl svamp i en spand med rent vand hver par minutter mens skrubbe ovnen. Når ovnen er ren, brug en metal renere at rengøre de fjernede stativer. Sted aluminiumsfolie på bunden af ovnen til at fange eventuelle udslip. Tørre i ovnen ved at dreje det til 300 grader i 15 minutter. Holde sig ude af området for at undgå kontakt med dampe, mens ovnen tørrer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com