Stick byggeri vs. produceret boliger

May 22

Stick-bygget boliger er boliger, der er bygget helt eller overvejende på stedet, stykke for stykke, ved hjælp af tømmer, der er limet eller sømmet sammen. Traditionelt, var kun stick-bygget boliger til rådighed for boligejere. De fleste hjem i Amerika er stick-bygget. Teknologiske fremskridt har gjort det muligt at fremstille hjem i en fabrik, strømline den måde hjem er lavet, ifølge Mortgage Nyheder dagligt. Disse fabrik-bygget boliger kaldes produceret boliger, mere almindeligt kendt som mobile homes, boliger, der er på hjulene. Der er en tredje type af boliger kaldet modulære boliger, som er boliger, der er fremstillet i stykker på en fabrik og monteret på byggepladsen. Modulære boliger er placeret på et permanent grundlag.

Stick-bygget boliger

Traditionelle husbyggeri indebærer, at opføre en bygning på webstedet, bruger tømmer stykker, der er skåret og limet sammen til at gøre vægge og tag spær. Næste, krydsfiner sættes på ydersiden og gipsvæg på interiøret, og derefter ydersiden er fuldført ved hjælp af en række materialer som mursten, stuk, clapboard eller vinyl sidespor.

Fordele og ulemper ved Stick-bygget boliger

En stor fordel i opbygning af en stick-bygget hjem er grænseløs konstruktion muligheder. Folk kan designe enhver form for hjem de gerne med en stick-bygget hjem, herunder antallet af historier de ønsker at have. Også, fordi stick-bygget boliger er bygget på et fundament, de er mere stabile end produceret boliger. En stor ulempe at bygge en stick-bygget eller site-bygget hjem er vejret. Vejret kan lukke de byggepladsen eller beskadigelse af materialer. Det er også langt mere tidskrævende at bygge et hjem på webstedet.

Produceret boliger

Produceret boliger og mobile homes er de samme ting---boliger, der er lavet på en fabrik og leveres med lastbil til webstedet boliger i en, to eller tre stykker. Disse stykker er på en permanent chassis med hjul. Produceret boliger er bygget for at vedligeholde koden US Department af boliger og byudvikling (HUD) med hensyn til konstruktion og sikkerhedsstandarder.

Fordele og ulemper ved produceret boliger

Den største fordel i at få et fremstillet hjem er prisen. På grund af en strømlinet tilgang til bygning, fremstillet hjem omkostningerne langt mindre end typiske stick-bygget boliger. Fordi HUD regulerer produceret boliger, opfylde disse boliger visse bygge- og sikkerhedskrav under produceret hjem konstruktion og sikkerhed standarder (HUD) kode. Produceret boliger har deres ulemper. Mens produceret boliger kan have mere end én historie, har HUD gjort det vanskeligt at gøre på grund af koden HUD, der kræver en permanent chassis. Nogle bygherrer vil fjerne hjulene før de er stablet, da HUD ikke angiver at hjul være permanent, ifølge ToolBase. Folk er også begrænset i designfunktioner tilgængelige. Det er sværere at tilpasse et fremstillet hjem, end det er at tilpasse en site-bygget hjem.

Overvejelser

Stick-bygget boliger er mere strukturelt lyd end produceret hjem fordi de er bygget på land hvor de forbliver permanent. Produceret boliger er forpligtet til at opfylde HUD koder, hvilket gør dem mere strukturelt lyd, end de var før reguleres. Produceret boliger er hurtigere og billigere at bygge end stick-bygget boliger, og er billigere at købe. Kvaliteten af nogle produceret boliger er lige så god som stick-bygget boliger, med funktioner såsom walk-in closets, jetted baljer og overdimensionerede brusere, ifølge Mortgage Nyheder dagligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com