Stigen sikkerhedsspørgsmål

February 19

På et tidspunkt i dit liv vil du stå over for en opgave, der indebærer anvendelse af en stige. Det kunne male et loft, eller kunne det ved hjælp af stigen til at nå dit tag til tagdækning. Uanset opgaven, du har brug at sikre stigen er sikker. Før du bruger stigen, Spørg dig selv om stigen er sikkert ved hjælp af nedenstående retningslinjer.

Bærbare stigen sikkerhed

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) giver en god liste over Sikkerhedstips til at bruge en bærbar stige. Bærbare stiger, i modsætning til faste stiger, kan flyttes fra ét sted til et andet. De kunne folde stiger eller lejdere, der strækker sig i midten. Uanset hvad sagen kan være, hvis du bruger en bærbar stige, Spørg dig selv om stigen er beskadiget (Se Reference 1). Skaden kan være i form af løs trin eller manglende beslag. Hvis stigen er beskadiget, ikke brug den. OSHA antyder også, at du bruger stigen kun på en plan overflade. Derfor, se på hvor du placerer stigen og spørg dig selv om overfladen er niveau. Find en plan overflade, hvis området ikke er niveau. Derudover tyder OSHA på, at du klatre op ad stigen ved hjælp af en "tre-punkt" kontakt system. Det betyder, at på alle tidspunkter, hvor du stigende eller faldende stigen, mindst tre kropsdele (hænder og fødder) er i kontakt med stigen (Se Reference 1). Vær opmærksom på dette, som du klatre op ad stigen og spørge om, hvorvidt du følger dette system.

Fast stigen sikkerhed

Faste stiger fortsat boltet på plads. Ifølge laddersafety.org, dit første arbejdsplanen før ved hjælp af en fast stige er magen til det første spørgsmål at stille, når du bruger en bærbar stige: du nødt til at sikre, at den faste stigen er korrekt vedligeholdt. Kontrollere, om der er tegn på rot (hvis den faste stigen er træ) eller korrosion (hvis den faste stigen er metal). Brug ikke stigen, hvis det ikke er ordentligt vedligeholdt. Desuden inspicere trin af stigen som du klatre. Check at se, om de er fri for fedt og snavs; Dette kunne gøre stigen, glatte og usikre til brug (Se Reference 2). Endelig opfordrer laddersafety.org dig til at klatre på stiger én ad gangen. Før udenfra, ser og spørge, om nogen andre klatring. Klatre væk hvis det er klart.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com