Stihl linje Trimmer dele liste

January 13

Stihl gør både lejlighedsvis brug og professionel brug linje trimmere. Mens lejlighedsvis brug trimmere bruges omkring hjem græsplæner og haver, der professionel trimmere bruges på større landskaber og til jorden vedligeholdelse. Professionel trimmere har mere magt end lejlighedsvis brug trimmere, men de også har mange af de samme dele og kræver det samme tilbehør til beskyttelse.

Standard funktioner

Stihl linje trimmere for husejere har en beskyttet gnist afleder lydpotte for at reducere støj og emissioner. Den fuldt foret driveshaft reducerer vibrationer og tilbyder enkeltpersoner mere kontrol over tilpasningsværktøjet. Stihl PolyCut har tre theroplastic blade, der er ideelle til at skære omkring hegn, træer, buske og vægge. Delene kan også udstyres med en nylon line, der er brugt til at skære lav græs.

Magt

Stihl HomeScaper Series motor har en beskyttet tændrøret, fuld krumtapakslen, gas trigger, stål på stål kobling og lang levetid cylinder. Gennemskinnelige brændstoftanken tillader enkeltpersoner at kontrollere brændstof niveau før operation for at sikre, at tanken er korrekt udfyldt. Tanken er også placeret i en lodret position for at gøre det lettere at genopfylde. Trimmere har en elektronisk tænding til at starte motoren lettere.

Vedhæftede filer

Brugerne har mulighed for at vedhæfte en strop eller sele til trimmer til mere kontrol over en længere periode. Yderligere vedhæftede filer omfatter edger, power leen, pole træbeskærer, power fejemaskine og pensel.

Tilbehør

Trimning græsplæner kan forårsage debris og overdreven støj, så personer bør bære passende beskyttelse for at forhindre skader opstår. Stihl gør beskyttende briller, der giver 99% UV-beskyttelse og forhindre snavs i at komme ind i øjnene. Heavy-Duty Stihl handsker kan hjælpe med at reducere vibrationer og forhindre en trimmer fra glider ud af en persons hænder. Mens Stihl trimmere indslag dele for at hjælpe med at reducere deres støjniveau, forhindrer iført Stihl høreværn skader på en persons øre fra den konstant støj, der kommer fra en trimmer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com