Stihl motorsav Carb fejlfinding

October 1

Stihl motorsav Carb fejlfinding

Karburatoren på en Stihl motorsav indeholder en måling sektion, en Blandingsdelen og en tilknyttet brændstofpumpe med membran. Når motoren stopper udfører korrekt, er synderen normalt karburatoren. Snavset eller gamle karburatorer og brændstofsystemer vil bevirke, at motoren til at stoppe med at modtage den rette blanding af luft og brændstof. Når dette sker, vil du begynde at lægge mærke til en bred vifte af problemer. Når fejlfinding af karburatoren, er det bedst at isolere problemet ved at identificere de symptomer, du oplever under drift.

Instruktioner

Dårlig Acceleration eller faldt belastninger Under strøm

•Start din Stihl motorsav, og hvis du kan, lad det varme op til rette driftstemperatur. Prøv at drosle saven og teste, hvad der sker. Find motor symptom du er oplever, såsom dårlig acceleration, motoren dør eller karburator oversvømmelse, for at fejlfinding din motorsav specifikke problem.

•Fjern og rense luftfilter, hvis din motorsav kører men ikke så dårligt. Check kobling på gashåndtaget kabel og sørg for, at det er korrekt knyttet til udløseren og karburatoren. Dræn og rense hele brændstoftanken.

•Tag pickup kroppen fra slutningen af brændstof linje. Fjern brændstof linje fra motor og erstatte med ny, ren dele. Sørg for, når tilknytte de nye brændstof linjer, at de er ordentligt forseglet med karburatoren. Bruge en fugemasse, hvis nødvendigt.

•Kontrollér og rent brændstof udluftning på tanken. Udskift hvis det er snavsede eller tilstoppede. Refill Stihl med frisk blandet to-cyklus brændstof og forsøge at køre så igen. Hvis det kører lidt bedre end før, justere de høj, lav og inaktiv hastigheder på karburatoren skruer. Hvis det stadig kører lige så dårligt som før, fjerne, adskille og rense karburatoren.

Motor boder eller karburator oversvømmelser nemt

•Tag karburatoren hvis du ikke allerede har gjort. Skil karburatoren. Erstatte brændstof inlet nål. Fjerne indløb styrearm, erstatte med en ny løftestang og sørg for det er flugter med den øverste kant af boliger, hvis din karburator oversvømmelser nemt.

•Fjern og erstat membranen i brændstof pumpe hvis din motor er gået i stå under forsøg på at starte motorsaven. Passe en ny membran ind i afsnittet måling af karburatoren. Passe nye pakninger på begge de nye membraner.

•Fjern og erstatte brændstof pickup krop og hoved og rense brændstof slanger, hvis du ikke allerede fra den forrige fejlfinding.

Motor tomgang ru eller dør, mens tomgang

•Readjust "LA" eller inaktiv skrue hvis din sav ikke vil idle. Justere "L" hastighed skruen for at rumme "LA" skrue justering. Fjerne, demontere og rengøre karburator dele, hvis du ikke har fra den tidligere fejlfinding.

•Rengør ud jet borer grundigt hvis din motor boder tomgangshastighed. Blæse ud hver ventil og udskifte filtrene for hver. Rengør eller Udskift ventil jet hvis stadig tomgang problemer. Hvis tomgang problem, acceleration eller droppe servertrafikken problemer fortsætter du sandsynligvis har en udsivning af karburatoren eller på motoren.

•Hook op af fjernet og samles karburatoren til trykmåleren. Dykke karburator i brændstof og pumpe presset til 11.60 psi. Se nålen, hvis pres dråber, karburatoren har en udsivning. Hvis du ikke kan finde udsivning på karburatoren, skal du erstatte karburatoren.

Tips & advarsler

  • Hvis ingen luft lækage, du har en luft lækage i krumtaphuset, cylinder eller omkring indsugningsmanifolden. Hook op en kompression gauge og teste motoren for utætheder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com