Stihl motorsav fejlfinding og hjælp

December 30

Stihl motorsav fejlfinding og hjælp

Sommetider virker det som noget du vil får din Stihl motorsav til at starte og opstille ordentligt. Med så mange dele og endnu flere problemer for dele, kan det være svært at vide hvor du skal begynde. Men ved hjælp af tre motor principperne kompression, gnist og gas, du kan hurtigt fejlfindingen af problemet i berørte motoren området. Derefter kan du yderligere isolere de dele, der har brug for reparation af og få din Stihl motorsav kører igen.

Instruktioner

•Skift Stihls tændingskontakten til "Off"-indstillingen. Afbryde den bly ledning gummi boot fra tændrøret. Hook op topnøgle og skru stikket. Fjern tændrøret og Indsæt kompression gauge i tændrøret hul.

•Crank starteren reb seks eller syv gange og indskrive nemlig en læsning af mindst 90 psi. Hvis trykket er under dette eller hurtigt falder nedenfor, har du luft lækage i olie sæler, pakninger eller revner i huset. Tag Stihl til en service forhandler til vakuum og pres test krumtaphuset.

•Kontrollér tændrøret hvis trykmåling er fint. Erstatte oxideret eller beskidt stik - forsøg ikke at rengøre dem. Indsæt et nyt tændrør i gummi boot. Skifte tændingskontakten tilbage til "On" position. Hold boot og wire ved siden af en jordet metal punkt på motorblokken. Trække rebet rask tre gange.

•Tjek for en gnist på tværs af stikket. Hvis der er ingen gnist, kontrollere jorden og tænding ledningerne til Sørg for, at de ikke er at kontakte en metal punkt, for tidligt grundstødning kredsløbet. Kontroller ledninger ikke er tæret eller brudt. Kontrollere tændingskontakten til at sikre, det er at kontakte ledningerne korrekt. Skru dækslet til forret og kontrollere svinghjul for at sikre, det ikke er beskadiget. Kontroller, at føre ledninger ikke er løs på tændingen modul.

•Gentag tændrør test igen. Hvis der er stadig ingen gnist, skal service mekaniker udskifte din tænding modul. Hvis der nu er en gnist eller der var en på den oprindelige test, ombygning tændrøret og plug wire. Flytte chokerhåndtaget i lukket stilling; holde udløseren gashåndtaget nede og trække starter rebet tre gange. Fjern tændrøret og Find tip til at se, om det er vådt eller tørt med brændstof.

•Løsn og Fjern dækslet til lydpotte hvis tændrøret er vådt. Fjerne gnist afleder skærmen fra lydpotten. Ren skærmen med pensel og rag. Ren og inspicere de lyddæmper udstødning port. Udskift bøjede, revnede eller knækkede halstørklæder. Erstatte beskidt Halstørklæder, der ikke kan rengøres.

•Kontrollér brændstofforsyning hvis tændrøret var tørt under prøven. Kontroller, at du bruger olieindsprøjtning regelmæssige blyfri 87-octane gas med to-cyklus mix olie. Slippe af med eventuelle gamle eller dårlig gas. Trække sig ud af brændstoffilter og erstatte med et nyt filter. Kontrollér brændstof linje sørge for der er ingen huller eller revner i den. Trække og erstatte brændstof linjer, hvis brændstof ikke nå karburatoren.

•Fjern og har en service mekaniker pres test karburatoren hvis du har kompression, gnist og korrekt brændstof i karburatoren. Dit problem er sandsynligvis et gammelt karburator. Prøv rensning af karburatoren og installere en carb kit til forsiden af karburatoren. Hvis carb kit ikke løser problemet, skal du købe en ny karburator.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com