Stihl motorsav karburator specifikationer

January 23

Stihl motorsav karburator specifikationer

Den karburator, der kommer i Stihl motorsave er almindeligvis omtales som en all-position mellemgulvet karburator. Disse karburatorer bruge en integreret brændstofpumpe, der er adskilt men fastgjort til bagsiden af karburatoren. STIHL producerer sin egen karburatorer og sæt dem på fabrikken til specifikke indstillinger for Stihl motorsave.

Idle-trins skrue

Tomgang speed skruen på Stihl karburatorer styrer hastigheden hvormed motoren tomgang. Normalt omkring 2600 til 2900 rpm, bør den tomgangshastighed tilpasses regelmæssigt for at sikre det optimale udgangspunkt for motor acceleration. Dreje skruen er markeret med en "LA" lige over kobling cover kan indstille denne tomgang. Indstillingerne for denne skrue skal være på den højeste motorhastighed før kæden begynder spinning når udløseren ikke er kvalt. Aldrig drive din Stihl motorsav, hvis kæden spins mens tomgang; Dette er en farlig situation for cutter. Straks justere tomgang skruen indtil kæden stopper spinding.

Low-Speed skrue

Lav hastighed skruen justerer mængden af luft og brændstof i karburatoren blanding kammer ved lave hastigheder, normalt under 10.000 rpm. Denne jet inde i karburatoren kommer sæt på fabrikken, men på grund af benzin urenheder, vil være nødvendigt at justere for at opnå den optimale luft og brændstof blanding. Du kan justere denne indstilling ved at dreje skruen er markeret med et "L" lige over tomgang skruen. Du kan finde fabriksindstillingen for denne skrue ved at dreje den med uret, indtil det sidder; Drej skruen tilbage mod uret en fuld rotation for at nå frem til positionen "1". Kun justere skruen ved hjælp af små drejninger, som vil have en mærkbar indflydelse på motorens præstationer.

High-Speed skrue

High-speed skruen regulerer den maksimale omdrejningstal. Denne skrue styrer højhastigheds jet, som justerer luft og brændstof blandingen ved de øverste motorhastigheder. På grund af fare for forkert justering er det bedre at overlade denne tilpasning til fagfolk. Motorens maksimale hastighed på de fleste Stihl motorsave er 13.000 til 14.000 rpm, og den eneste måde at opnå denne indstilling er at bruge en omdrejningstæller mens indstillingsskrue højhastighedstog. Fabriksindstillingen er opnået på samme måde som lav hastighed skruen, og den korrekte indstilling er "1" eller en fuld Drej åben fra sin kørestilling.

Pres specifikationer

Karburatoren skal vedligeholde et specifikt niveau for pres for at fungere kontinuerligt. Hvis trykket er for svagt eller svinger, vil motoren slukke. Dette er et fælles problem, når motoren slukker når det er varmt. For at teste din Stihl pres vil du skal udføre en trykprøvning med en specifik gauge. Dette kræver Karburator fjernelse, så det er bedst at lade denne test til fagfolk. Den rette tryk for Stihl karburatorer varierer fra model til model, men er normalt omkring 11,6 lbs. per kvadrattomme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com