Stihl motorsav kobling Removal Tool

June 30

Stihl motorsav kobling Removal Tool

At fjerne koblingen på en Stihl motorsav kræver et par speciale værktøjer, der kan købes kun fra en Stihl service forhandler. Disse værktøjer vil tillade dig at fjerne alle kobling delene uden at beskadige dem eller motoren. Disse værktøjer, vil mens lidt vanskelig at finde, være langt mindre end omkostningerne ved udskiftning af en krumtap, svinghjul eller hele koblingen.

Stempel låsning Strip

Koblingen er knyttet direkte til krumtapakslen. Hvis du vil fjerne koblingen, skal du undgå krumtapakslen fra spinning. For dette, vil du har brug for en tynd gummi-værktøj, der er indsat i cylinderen, hvor tændrøret sidder, for at blokere stempel fra at flytte op og ned. Mens nogle kan anbefale at bruge nogle af dine starter rebet, kan dette være farligt, hvis det gøres forkert som du kan indsætte rebet for langt ind i cylinderen. Rebet vil derefter afslutte ud af udstødning porten og kan sidde fast, flået og smelte, ødelægger cylinderen og udstødning port. Værktøjet gummi kan ikke indsættes for langt.

Topnøgle

For de fleste Stihl motorsav modeller kan du bruge en standard topnøgle sæt med en 19 mm udlæg møtrik. Dette vil give nok plads til at holde i håndtaget af topnøgle fra at ramme væggene i motoren. Denne møtrik er en venstre tråd og skal være slået med uret for at løsne og mod uret for at stramme. Hvis bolten går i stå eller du ikke kan frigøre det, brug ikke en punch eller anden enhed, som du kan gå glip af og beskadige krumtapakslen stub. Hvis du ikke kan frigøre det, spray en lille smøremiddel på Stubben og lad det synke i møtrikken.

Metal krog

Tre kobling springs er knyttet til stillinger inde i kobling forsamling. For at bøje disse kroge, så de glider ned af deres indlæg, bruge metalkrogen fremstillet af Stihl. I en knivspids, kan du muligvis bruge en gammel knagerække eller en lignende anordning med en flad skruetrækker. Husk disse kilder kan poppe ud uventet, så bære sikkerhedsbriller og holde alle mennesker og kæledyr klar mens du fjerne og installere disse fjedre.

Andre overvejelser

Når du har fjernet koblingen, rense og omhyggeligt inspicere hver del til skade. Kobling sko og kobling tromlen skal vedligeholde en bestemt tykkelse for at fungere ordentligt. Også smøre nål bur med en multipurpose motor smøremiddel inden du geninstallerer det ind i tandhjulet. Altid kontrollere funktionen af koblingen før genstart motorsav, som en forkert installerede kobling kan flyve ud og forårsage skade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com