Stihl MS 290 Driftsvejledning

February 27

Stihl MS 290 kædesav er en mid-range så der har et stort potentiale for tilbageslag, som opstår, når presset på spidsen tvinger kører kæden tilbage mod den operatør, forårsager alvorlige, endda fatale skade. Spidsen kan skyde og tilbage utrolig hurtig, få dig til at miste kontrollen med saven. Dette saw henvender sig kun til brugere med større end normal skære behov, såvel som uddannelse og erfaring beskæftiger sig med tilbageslag og farlige skæring situationer. Brug ikke denne så uden ordentlig værnemidler, viden og uddannelse.

Instruktioner

•Løsn baren bolte med skruenøgle side af baren værktøj og tag dækslet kæde tandhjul. Drej skruen i mellem baren stillinger med skruetrækker slutningen af baren værktøj indtil strammer skod op mod den venstre ende af sprækken. Træk den forreste hånd vagt tilbage for at frigøre sikkerhed bremsen.

•Holde guiden bar af spidsen og overlay kæden, mens iført handsker, på spidsen af baren. Sørg for kuttere på kæde vinkel frem. Passe kæden ind i åbningerne i baren.

•Sno bageste ende af kæden omkring drivhjul. Indstille bar og kæde på baren studs og strammer indlæg. Drej strammer skruen med uret, indtil der er lille sag på kæden. Sæt kæde tandhjul dækslet over baren og kæde. Tråd baren bolte med fingrene og spænd dem.

•Hold op på baren næse og drej bar strammer skruen med uret til spændinger i kæden, indtil det er stramt mod baren. Fortsat holde op i næsen af baren, mens stramning baren bolte med skruenøgle slutningen af baren værktøj.

•Åbn brændstof beholder og bland den regelmæssige blyfri benzin med to-cyklus motorolie. Bland de to i forholdet 50 til 1 gas til olie. Blande brændstof udendørs. Ryst indholdet grundigt efter blanding og før hver tankning. Åbn brændstoftank cap, sæt den til side og hæld den blandede gas ind i tanken.

•Åbn baren og kæde olie tank og fyld det med tilstrækkelig olie. Indstille motorsaven på et niveau område mindst 10 fod fra din brændstofpåfyldning stationen. Klem gas trigger og gashåndtag sammenlåsningen, og Flyt master kontrol løftestang i koldt start position eller den længst indstilling på håndtaget.

•Sæt din højre fod i det bageste håndtag af motorsaven. Placer din venstre hånd på den forreste håndtag. Træk rebet ud to inches, indtil pawl engagerer med din højre hånd. Træk rebet fast indtil motoren føles som om det er om at starte.

•Skub i dekompression ventilen på toppen af motoren, hvis din model er en. Flyt master kontrol løftestang til den næste opsætning. Trække på starter rebet igen indtil motoren brande. Tryk på udløseren gashåndtaget, så snart motoren brande.

• Hold saven fast med begge hænder. Wrap dine tommelfingre og pegefingre hele vejen omkring begge håndtag. Throttle saven fuldstændigt og hold spidsen af saw en tomme væk fra et stykke træ eller jorden: jer burde se efter en lys sprøjt olie. Hvis ingen olie findes, stopper saven og kontakte en Stihl service forhandler.

Tips & advarsler

  • Bære alle beskyttende sikkerhed gear, når der skæres.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com