Stihl MS 390 motorsav Specs

January 6

Stihl MS 390 motorsav Specs

Ifølge webstedet officielle Stihl er MS 390 en mellemtone så der er bestemt til lys skæring, børstning og små træfældning. Det bruger barer, der spænder fra 16 til 20 inches. Stihl bruger også standard sikkerhedsfunktioner, som returkommission beskyttelse og vibrationer dæmpning på alle sine nyere motorsav modeller, som MS 390.

Motor Specs

Slagvolumen på en MS 390 er 64.1 kubikcentimeter. Lysningen inde stemplet er 1.85 tommer og bore's slagtilfælde er 1,34 inches. Tomgang motoren kører ved 2800 omdrejninger pr. minut. Sin samlede effekt måles på 3,3 kW, ifølge Stihl hjemmeside. Vægten af powerhead er 14,1 pounds.

Brændstof og olie-System

Karburator på MS 390 er en all-position mellemgulvet karburator med en vedhæftet brændstofpumpen. Brændstoftanken holder 1,2 pints af brændstof. Det krævede brændstof er blandet to-cyklus gas med forholdet 50 til 1 til gasolie. Kæden er smurt med en automatisk, hastighed-kontrollerede roterende stempelpumpe. Olietank holder.68 pint. Olie volumen for kædesmøring kan indstilles manuelt.

Tændingssystem

MS 390 bruger en magneto Tændingssystem. Denne elektrisk tænding er breakerless, men er drevet af et tændrør med en.02-millimeter elektrode afstanden. Det bruger en pull ledningen knyttet til svinghjul til at affyre gnisten og starte motoren.

Overvejelser

Stihl MS 390 er ikke en professionel sav, eller er det beregnet for en nybegynder. Den højere motorkraft og tungere vægt gør det pålidelig og effektiv, men sværere at operere. Det er beregnet til skæring brænde, bucking små logs, fælde træer og enhver form for tandbørstning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com