Stihl vs Huskvarna motorsav sammenligning

December 31

Stihl vs Huskvarna motorsav sammenligning

Stihl vs Husqvarna motorsav debat har stået længe inden for skovbruget verden. Disse to producenter producerer de mest udbredte motorsave langt for både fagfolk og boligejere. Hver virksomhed producerer høj kvalitet, pålidelig Save, der kunne modstå en masse misbrug. I de fleste tilfælde kommer det virkelig til personlige præferencer når du foretager en endelig sammenligning mellem disse to producenter.

Historie

Stihl Corp motorsave er lavet i Tyskland, og virksomheden har produceret toppen af den linje udstyr for næsten 70 år. Dets omfattende produktlinje betyder det en sav til at passe ethvert behov. Stihl er en pioner inden for nogle af de tidligste teknologiske gennembrud for små motorer. Husqvarna motorsave er bygget i Sverige, og selskabet har længe været en leder i udvikler ny teknologi til kædesave. Det tilbyder mange innovative Husqvarna Save-specifikke funktioner.

Størrelser

STIHL producerer Save i alle forskellige størrelser og bruger. Det giver små, kompakte Save for husejere og tunge lange bar Save designet specielt til professionelle skovarbejdere. Husqvarna typisk design de fleste af sine Save til landmænd og godsejere, selvom det også har Save for fagfolk. Stihl Save, der på grund af deres større størrelse, normalt lidt tungere end Husqvarna Save. Dette gør også Husqvarnas magt-til-vægt forholdet er større end Stihl's, som mange boligejere foretrækker.

Priser

Selv om priserne for begge mærker af motorsave er nogenlunde ens, generelt, er Husqvarna Save om $50 til $100 mindre end Stihl Save. Fordi Stihl er sådan en fremtrædende og velkendt brand navn, betaler forbrugerne lidt ekstra for sin mangeårige ry og Stihls garanti. Masser af boligejere, der ikke skåret træ ofte foretrækker den lavere pris.

Skæring kvalitet

I de fleste sammenligninger, begge sav skåret lige så godt under de samme betingelser. Stihl Save er kendt for deres evne til at køre længere timer på en hård arbejdstidsplan, men Husqvarna Save lettere vægt og større motorkraft kan gøre dem lidt nemmere at arbejde med over tid. Stihl, dog har gjort store fremskridt i Vibrationsdæmpende teknologi, som giver mulighed for lange skære timer uden trættende ud kutteren. Begge Save er let at vedligeholde og holde kørende i topform.

Overordnede overvejelser

Den vigtigste faktor til at overveje før du køber enten så er, hvordan du vil bruge saven. Tung, lang sigt anvendes i professionelle indstillinger, Stihl Save kan udkonkurrerer Husqvarna Save, men Husqvarna's lightweight, billigere modeller gør dem en attraktiv mulighed for boligejere. Begge Save har en samlet forskellige udseende når de skære. Husqvarna Save tendens til at være lidt mere kraftfulde og let start muligheder for mennesker, der ikke måske ved, hvordan man diagnosticere og løse almindelige problemer. I begge tilfælde altid købe en sav fra en licenseret forhandler, helst ved en sav eller lille motor shop. Dette vil gøre reparation lettere, og dealeren vil sikre du er omfattet af savens garanti.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com