Stilarter af antikke fritstående køkkenskabe

September 20

Stilarter af antikke fritstående køkkenskabe

Før 1920 ' erne, fritstående skabe (dem, der har ben) leveres køkken opbevaring og arbejdsområde. De fleste tidlige skabene var håndlavede og utilitaristisk frem for attraktive stykker af møbler, men med fremkomsten af maskinens alder i begyndelsen af 1800-tallet, Fabriksfremstillede køkkenskabe blev tilgængelige. Fritstående skabe leveres mad opbevaring samt lagerplads for kogegrej, retter, bestik og sengetøj. Disse skabene kunne flyttes til at rumme andre køkkenmøbler, og kom i en række størrelser.

Pie pengeskabe

Pie pengeskabe er stor fritstående skabe designet til at holde tærter og andet bagværk sikret mod gnavere og insekter uden at ofre luftcirkulation behov for at holde dem friske. Almindeligvis omkring seks fod høje og tre fod bred, er antikke pie pengeskabe for det meste enkle i design, med ben der er udvidelser af skabet. Andre træk kroneformen og drejede ben. Pie pengeskabe har normalt to døre, der åbner ud mod en række hylder, normalt tre eller fire. Nogle har skuffer over eller under dørene. For luftcirkulation, er døre eller sider lavet af udstansede tin paneler, nogle sportslige indviklede mønstre. Nogle tidlige pie pengeskabe er udformet af massivt træ med luft huller boret ind i dem.

Jelly skabene

Også kendt som en Bevar eller konservering skab, disse store skabe er udviklet til at gemme syltetøj, gelé og anden konserves varer, samt genstande, der anvendes til konservering af mad, såsom crocks og krukker. De fleste jelly skabene er utilitaristisk i udseende med en bred dør og hylder dybe og høje nok til at rumme to eller tre rækker af konserves. Disse skabene var ofte bygget til at passe ind i en bestemt plads i køkkenet, og derfor varierer i størrelse. De blev ofte malet med mælk maling eller blev kalket. Årenes løb kan disse finish har været dækket med mere moderne maling. Nogle jelly skabene er mere smukt udformet, og færdig med møbler voks eller bejdse. Ofte har disse dekorative elementer såsom støbning og porcelæn håndtag.

Bakers skabene

Med sin store arbejdsoverflade og talrige skuffer og hylder designet baker's skab specifikt som et center for bagning. Under den træbord, der fungerer som en arbejdsflade, har en baker's skab afrundede placeringer lavet af tin, trækker ud til at gemme mel og sukker. Over bordpladen er skuffer og hylder til opbevaring af krydderier, plader og bagning redskaber. Bakers tabeller kan dateres til slutningen af 1800-tallet og er forløberne for Hoosier kabinet fremstillet i det tidlige 20.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com