Stilarter af badekar omgiver

March 29

Stilarter af badekar omgiver

Efter innovation af rindende vand fra vandhaner i en bopæl, begyndte arkitekter angivelse at badekarret placeres ved væggen. Denne nyskabelse gav anledning til karret surround. Faktisk, den moderne badekar har en begrænset selvstændig surround i form af en LIP-pakke i karret kant. Denne læbe måler sjældent mere end et par centimeter i dybden. Således, for elite klienter, en arkitekt eller Boligindretning ekspert vil angive et mere omfattende badekar surround, afhængigt af opbevaring i rummet og klientens livsstil.

Et niveau Tub Surround

Et niveau balje surround er den mest populære balje surround på grund af omkostningerne ved en mere omfattende installation. Ikke desto mindre øger en et niveau balje surround med en dybde to gange eller tre gange, af den standard lip på en fælles badekar opbevaring valgmuligheder og den visuelle æstetiske sammensætning af badeværelset. Porcelæn eller keramiske fliser anvendes generelt for disse badekar omgiver. Søg efter fliser, der er den ønskede dybde til surround til at fjerne et par dollars på installationsomkostningerne.

To-niveau Tub Surround

To-niveau balje surround anvendes mindre hyppigt og omkostninger er den mest almindelige årsag. En to-niveau balje surround kræver flere fliser og dermed er dyrere. Ikke desto mindre opvejer nytten af to-niveau balje surround ofte bekostning. For mange kunder er at lange, luksuriøse bad den eneste private tid nydt i en enkelt dag. Derfor, mange vælger dette dyrere valg til at nyde komforten og bekvemmeligheden ved en to-niveau balje surround.

Tre niveauer Tub Surround

Tre niveauer balje surround bruges sjældent, skyldes helt til den begrænsede størrelse af mange badeværelser og de dermed forbundne omkostninger. Men i de mest rummelige badeværelser, tre-niveau balje surround er et logisk valg. Dette badekar surround består af tre forskellige højder af installerede flise. Hverve rådgivning af en professionel for denne kompliceret installation, fordi den visuelle dissonans lavet af flere vandrette planer i et lille rum er meget dyrt at ændre.

Differentieret Tub Surround

Differentieret balje surround giver mere storagekapacitet end ethvert andet arrangement. Fliserne er installeret i en trappe-trin mode at oprette flise sengebåse. Lagre håndklæder, sæbe, pensler og andre bad fornødenheder inde hver flise aflukke. Bagsiden af fliser er ru og uglaseret. Angive, at kraterets modtager en omvendt montering af fliser for nem vedligeholdelse af interiøret i hvert aflukke. Optimere brugen af den udvendige overflade også. Gemme de bad elementer, der ikke er privat øverst på hvert trin.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com