Stilarter af cedertræ kister

October 19

En cedar brystet går også ved navn "hope brystet." I fortiden var en traditionel praksis for en ung kvinde og hendes kommende mand til at fylde en cedar brystet med varer til deres fremtidige hjem. Selv om jer mene denne idé er forældede, er du aldrig for gammel eller for ung eller for enkelt eller også gift for et cedertræ brystet, som kan være en smuk tilføjelse til dit hjem samt være meget funktionel.

Funktion

Cedar kister er ideel til lagring af alting, herunder tæpper, trøjer og vintertøj. En cedar brystet giver en fugt-fri, møl-frit miljø. Hvis du vælger, kan du bruge toppen af brystet cedar for ekstra siddeplads.

Funktioner

Cedar kister kan konstrueres i den klassiske Americana stil eller franske traditionelle, ifølge hopecheststore.com. De kan funktionen skuffe til opbevaring, rummelige interiør, slående falske fronter og kvalitet hardware. Der findes også en række andre stilarter. Med sådan en rigelig udvalg, kan det være svært at afgøre, hvilken en er for dig.

Detaljer

Everythingfurniture.com hedder det, at cedar-foret kister kan komme med et vandfald top eller flad top, med eller uden sæde skinner og i kirsebær, ahorn, massiv eg og hickory. Cedar kister varierer i størrelse og hvis specialbygget, kan være konstrueret til dine specifikationer. Dit navn og specielle datoer kan hugget ind i brystet cedar, hvis du ønsker.

Størrelse

Cedar kister kan variere i størrelse. På den lille side er en kiste måle 24 inches lang 24 inches høj, som har cirka 18 inches af 9 inches af 11 inches af indvendige rum. Største cedar brystet bygget af harmonycedar.com måler 46 tommer af 20 inches lang med 22 inches høj, som giver 40 inches af 17 inches af 19 inches af indvendige rum.

Stilarter

Tilgængelig stilarter af cedertræ kister omfatter håbe, Lancaster, Mission, tæppe, Shaker, klassisk, harmoni og medgift, ifølge harmonycedar.com. En medgift cedar brystet er en formel stil. Det er højere fra gulvet end andre cedar brystet og er robust, buede ben. Harmoni brystet låg er tykkere end Shaker brystet låg.

Udseende

Medgift cedar brystet er normalt kirsebær med en mørk finish såsom antikke eller chokolade, vinter eller ruby valnød. Låget har et solidt træ trim. En Mission cedar brystet har rige "tobak" pletter og Eg finer eller massiv eg konstruktion. Denne stil er betragtes som tidløst. En Shaker stil cedar brystet er designet med en flad skrå top, tilbageførte sidepaneler og Shaker stil fødder, efter amishtables.com. Det findes i 38-tommer eller 48 tommers bredde. En klassisk cedar brystet kan bruges indendørs eller udendørs. Bunden er foret med rødt cedertræ, ifølge onlineorganizing.com.

At træffe en beslutning

Cedar kister kommer i mange stilarter, farver, finish og design. Tage din tid på at vælge en der opfylder dine behov og supplerer din indvendige indretning. Uanset formål du beslutter at bruge cedar brystet, vil det være en velkommen tilføjelse til dit hjem, og måske til din datters hjem i fremtiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com