Stilarter af eg arv

November 28

Stilarter af eg arv

Eg arv er en type af hjem møbler samling, der omfatter naturlige skove med naturlig finish og en tidløs stil. Eg arv samlinger giver møbler valg til at passe ethvert rum i dit hjem, tilføjer en autentisk, økologisk touch til dit space.

Bøjet træ stil

En stil af eg arv møbler er kendt som bøjet træ stil. Bøjet træ møbler får sit navn fra den bogstavelige bukning af træ. Fremstillingsprocessen bøjet træ møbler omfatter udforme sammen strimler af eg og bøje dem, ved hjælp af støtte rækker og kolonner, til at forme figuren af træ, så det konturer organ for møbler stykker som gyngestole. Som et resultat, ligner bøjet træ møbler gammeldags møbler, der ser mere udsmykkede og dekorative end lige træplanker.

Solid sammensætning

En traditionel stil af eg arv møbler samlinger er at bruge massivt træ som furniture's vigtigste sammensætning. Denne egenskab bevarer historien om arv møbler som en hyldest til hvordan møblerne blev oprindeligt bygget til bjælkehytter eller land hjem. Træet er ikke kombineret med andre materialer eller belagt for at have en forskellig finish. I stedet inde og uden for møblerne er formet med massiv eg, kirsebær eller anden stærk træ til at opretholde ensartethed langs linjen arv.

Klassisk tema

Eg arv møbler har en klassisk landlig stil eller tema, der gør møbler kompatibel med enhver form for home decor. Brikkerne er kendt for at have en kombination af kurver og lige vinkler, men tilbyder ikke frilly designs, såsom victorianske stilarter af møbler. I stedet, eg arv stilarter holde træet ser økologisk og så naturlige som muligt, uden skinnende eller blank finish.

Farver

Farve spiller en integrerende rolle i at bevare stilen af eg arv møbler. Eg arv møbler er ofte sælges i dens naturlige træ farve, uden brug af maling eller pletter. Dette hjælper med at holde den autentiske, rustikke fornemmelsen af de møbler, som er en særskilt træk af linjen arv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com